Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — mai 31, 2013 at 22:56

Reţete miraculoase pentru sâni

by

saniOrice exerciţiu care dezvoltă pieptul, dezvoltă şi sânii. Deci respiraţi adânc şi prohmd, faceţi gimnastică. Evitaţi toate sfaturile stupide ale prietenelor care vă îndeamnă să ţineţi cure exagerate de slăbire. Atât de incitanţi, sânii sunt, în mare parte, nişte perniţe de grăsime. De aceea sânii femeilor cu o vitalitate debordantă sunt atât de atrăgători.

Aveţi sânii mici? Un motiv în plus pentru a-i atinge, a-i alinta şi a-l ruga pe iubitul vostru să îi maseze şi mentalizeze aşa cum îi doreşte. Iată câteva reţete care vă pot ajuta să vă modelaţi şi să vă măriţi sânii în mod armonios. Pentru masaj folosiţi ulei din germeni de grâu sau de porumb, ulei de mărar sau pentru o îndeletnicire atât de …dulce, chiar extract din lemn dulce.

Pentru ca sânii să fie mai obraznici, mai provocatori, folosiţi infuzie rece de salvie (o lingură de plantă uscată la 250ml apă – se lasă peste noapte la infuzat, iar dimineaţa se bea pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de masă), coajă de salcie, suc de rădăcină de angelică (de 3 ori pe zi câte 10 picături într-un pahar de apă, suc de mere, lămâie, portocale sau grapefruit )

Sânii sunt lipsiţi de musculatură. Cu cât pielea este mai elastică şi mai bine întreţinută, cu atât sânii noştri vor fi mai frumoşi. Desigur, indirect, musculatura pectorală şi chiar muşchii spate lui pot influenţa modul în care ei sunt puşi în valoare. De aceea, spuneţi “da” înnotului sau oricărui alt sport. Stimulaţi elasticitatea pielii prin duşuri zilnice alternative, calde-reci şi masaje pectorale energice cu un prosop ud. Dacă pielea dumneavoastră şi-a pastrat elasticitatea, sânii pot fi intreţinuţi spalându-i zilnic mai întâi cu apă calduţa si apoi fricţionându-i cu apa rece.

Dar… mai miraculoase decât orice altă reţetă sunt… sexualitatea şi iubirea transfiguratoare…

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page