Mâncare şi Băutură — februarie 25, 2015 at 21:00

Rețeta post: Legume coapte

by

legume coapteIngrediente:

  • 2 kg cartofi rosii, cuburi
  • 4 căței de usturoi, tocat
  • 2 cepe tocate
  • 2 ardei grasi verzi, curatati si tocati
  • 2 ardei grasi rosii, curatati si tocati
  • 1/4 cană ulei de măsline
  • 1/2 baton unt, topit
  • 1 linguriță sare condimentată
  • 1/2 linguriță piper cayenne
  • sare și piper negru, proaspat macinat

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Într-un castron mare, amestecati împreună cartofi, usturoi, ceapa, ardei gras verde, ardei gras rosu, ulei de măsline, unt, sare condimentată, piper cayenne, sare și piper.

Se transfera intr-o tava de cuptor, coaceți pentru 20-25 de minute, amestecand de 2 ori in timpul coacerii. Mariti temperatura la 250C si mai coaceti aproximativ 15 minute. Se presara cu sare si piper si se servesc cu friptura, dupa preferinta.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page