De prin lume adunate — noiembrie 18, 2014 at 11:32

REPUBLICA MOLDOVA, INCLUSĂ ÎN TOP 4 REGIUNI VINICOLE DIN LUME CARE TREBUIE VIZITATE

by

16948__na400x250Cel mai influent și cunoscut portal de călătorii din SUA şi întreaga lume, „Travel and Leisure”, a inclus Republica Moldova într-un TOP 4 al celor mai interesante regiuni vinicole din lume. Topul a fost publicat pe 14 noiembrie curent, notează ZUGO.

În vizorul experților au ajuns și vinurile moldovenești. Astfel, specialistul de vinuri Bruce Schoenfeld a ales Negru de Purcari din 2008, care potrivit lui, este „un cupaj din Cabernet Sauvignon și struguri regionali, un vin exotic și sofisticat, care s-ar putea compara cu un vin scump din Napa ( cea mai faimoasă regiune vinicolă din SUA)”, se spune într-un comunicat al companiei „Purcari”, conform trm.md.

Conform articolului în care este descrisă, pe scurt, țara noastră, producătorii moldoveni fac vinuri intense din soiuri de struguri internaționali (Merlot, Syrah), dar și din strugurii autohtoni – Fetească Neagră.

Alături de țara noastră în top se regăsesc regiunile Michigan (SUA), Swartland (Africa de Sud) și Tasmania (Australia).

„Travel and Leisure” este considerat cel mai influent brand de călătorii din lume, stabilește destinații de top, scrie despre cultură, mâncare și lifestyle, având circa 4,8 milioane de cititori unici pe an.

zugo.md/

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page