Fashion - Tendinţe, Lifestyle — aprilie 16, 2013 at 21:25

Renaștem odată cu natura

by

Fiecare anotimp ne face să ne gândim la anumite tente de culori… După o iarnă grea, vrem să lăsăm hainele groase, gri și mohorâte și să ne “reîmprospătăm” garderoba cu hainele de primăvara, lejere și culorate..

Renaștem odată cu natura

Sezonul primăvară-vara 2013 ne aduce o paletă de culori deschise, în ton cu natura care renaște.

Se vor purta nuanțele de albastru,care ne duc cu gândul la culoarea mării și al cerului,galbenul,culoarea piersicii, roșul intens al macilor, verde crud, violet intens si un crem/nude cu o ușoară tentă spre roz.

  • Albastru se va purta în doua variante: bleu saturat ( culoarea cerului pe înserate) și un albsastru intens,cu o ușoară tentă spre violet;este o culoarea misterioasă,elegantă și se potrivește ținutelor elegante și clasice.
  • Galbenul,purtat în acest sezon în nuanța lămâii,se potrivește cu nuanțe de gri, albastru, tonuri de verde sau portocaliu.
  • Verdele se poartă în trei culori: verde crud,simbolizează viața,aerul curat,libertatea,renașterea și  se asortează cu rozuri pastelate sau intense, albastru, turcoaz,galben sau auriu; verde-jad, o culoare deshisa, pastelată, care se asortează cu tonuri de nude, crem, negru, portocaliu, violet sau verde; verde-smarald,una dintre culorile cele mai în trend, se combină bine cu verde-crud, fistic, nuanțe de bleu sau galben.
  • Crem/Nude se păstrează în tendințe și în acest an. Vor fi în trend combinațiile de nude-negru-alb, precum și alte variații cu marouri, roșu și portocaliu.
  •  Violetul intens este foarte potrivit pentru o ținută casual.În aceste sezon căutați nuanțe de violet vânăt, care se pot asorta perfect cu portocaliu, rosu, albastru, negru sau alb.
  • Portocaliul se va purta în nuanțe de piersică,care se vor potrivi de minune cu  roșu, negru, alb, gri și anumite tonuri de verde și albastru.
  • Roșul intens este o culoare vedetă pentru sezonul primăvara-vară 2013.Este o culoare puternică,iar asortată în combinații simple,va da  un aer plăcut și misterios.

Georgiana Visalon

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page