Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — decembrie 16, 2016 at 20:08

Regăsirea libertății sexuale și sentimentale de către femei este soluția care le face rapid întregi, puternice și încrezătoare.Cu drag, tuturor ”curvelor” care și-au deschis brațele, inima și picioarele … și pentru mine (nu neapărat în ordinea asta)

by

macheta-666

Bărbații au împărțit femeile în două categorii: ”cuminți” și ”curve”.

Primele sunt cele care și-au mutilat identitatea, reprimându-și sau negându-și sexualitatea și care sunt femeile de luat de neveste. Iar celelalte sunt femeile normale care nu-s interesate să flateze ego-ul masculin, trădându-și sufletul pentru validarea sau atenția unui bărbat.

NU știu însă câți observă că femeile cuminți sunt disprețuite, neinteresante, respinse și nu rareori agresate în intimitate, în timp ce sunt ”iubite” romantic în public sau de zilele femeii și iubirii, pe când ”curvele” sunt disprețuite public, dar dorite și căutate fără încetare dintotdeauna.

Primele plătesc cu devitalizarea și sclavia lor validarea publică din partea bărbatului, iar celelalte domină, exploatează și taxează bărbatul în intimitate … deși același bărbat, în prostia și impostura lui patetică, își mimează superioritatea prin discursul public fals disprețuitor.

Până bărbatul se trezește și-și amintește că a fi bărbat înseamnă a contribui la prosperitatea femeii și nu înseamnă a-i amputa trăirea după interesele lui meschine … recomand femeilor să-și activeze curajul de a înfrunta ipocrizia socială devenind cele mai asumate curve care-și pot imagina că pot fi.

A fi ”curvă” (interesată de trăire, libertate, experiență, bărbați și extaz) este dreptul și mai ales obligația femeii de a-și exprima natura intimă care aduce sens, prosperitate, echilibru și motivație în viața de pe această planetă.

Pentru interesele de control asupra femeii, destinate să satisfacă sentimentele de importanță ale unor masculi speriați de propria micime interioară, a fost sacrificat tot ce dă sens vieții: libertate, demnitate, plăcere și încredere între oameni. Totul, sub justificarea atât de convenabilă că perversitatea posesivității este în natura și celulele noastre și orice încercare de a o depăși este un obiectiv imposibil de luat în calcul.

Inclusiv această justificare este expresia perfectă a ratării masculinității ce a fost sădită ca potențial în fiecare bărbat care a pășit pe acest pământ.

Regăsirea libertății sexuale și sentimentale de către femei este soluția care le face rapid întregi, puternice și încrezătoare.

În erotismul femeii stă puterea ei … iar bărbații rătăciți în nesmțire și ipocrizie, se crispează de durere și umilință în fața libertății ei, în loc să respecte și să evolueze până la punctul în care pot avea admirația și interesul unor femei complete, puternice, echilibrate.

Erotismul femeii ce o definește îi eliberează propria umanitate, la fel cum umanitatea bărbatului îi eliberează erotismul. Când bărbatul a blocat erotismul femeii, i-a blocat umanitatea. După care face pe victima cruzimii femeilor. Când el, bărbatul, a acuzat și condamnat, într-o ipocrizie fără margini, exact ce admira mai mult în femeie: sensibilitatea și erotismul ei.

Ce nu înțelege bărbatul este că atunci când a trădat femeia, nerecunoscându-i locul și importanța pentru viața lui … și-a trădat sufletul de bărbat fără de care rămâne doar un copil speriat, care se chinuie să pară mascul feroce și foarte sigur pe puterea și valorile lui.

Paradoxal este că femeile, care s-au maturizat forțat într-o lume agresivă cu ele, au ajuns să-și dorească chiar și acest mascul feroce care se vinde bărbatul … dar spre dezamagirea lor, nu găsesc decât același speriat și nesigur copil.

Când nu vor mai fi ”proaste” care să-și sacrifice identitatea și viața pentru    ”iubiții” lor … bărbatul va fi pus față în față cu propria impostură, spre binele lui. Va trebui să accepte că este egal femeii și că trebuie să-și câștige respectul și atenția lor prin înțelepciune, vitalitate și sensibilitate și în nici un caz prin manipulare, agresivitate, teorii morale ipocrite.

Dacă ești puternic și inteligent ca bărbat, atunci dovedește-o prin farmecul și vitalitatea pe care ți-o dă înțelepciunea și nu prin abilitatea de a supune și distruge femei.

 

Să respecți femeia înseamnă să o înțelegi și să o susții în interesele ei fundamentale și nu prin prisma intereselor ego-ului masculin. Bineînțeles că mai devreme sau mai târziu, femeile ”cuminți” vor înțelege că au fost trase pe sfoară și vor deveni ”curvele” care s-au temut să fie. Dar de multe ori au distrus prea mult în ele, ca să mai recupereze mare lucru. Însă lucrurile se vor schimba … și datorită mie. ☺

Și luați completarea absolut necesară a unui tip care-mi cunoștea perspectiva și un banc pe post de concluzie bună:

  1. Pe lângă fete ”cuminți” și ”curve”, mai există o categorie: „curva dracului”.

Sunt acele femei care aleg să-și exploreze sexualitatea cu oricine numai cu tine nu.

  1. Un bețiv se uita tulbure în lungul tramvaiului și decretează:

Toate femeile de pe partea dreaptă sunt … hâc, proaste …

iar cele de pe stânga … sunt curve!!!

O cocoana revoltată: Cum îți permiți să mă faci pe mine curvă, bețiv împuțit!!!!

Nuuuuu ești curvăăă??!!!…..Treci pe partea aialaltă.

fiiconstient.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page