Politica, Politica locala — mai 14, 2014 at 19:16

Răsplata corupţiei în România: Din arest, în Biroul Electoral Judeţean

by

Scris de Real in Calarasi Miercuri, 14 Mai 2014 17:28

dumitrachePotrivit www.arenamedia.ro, Biroul Electoral Judeţean a fost completat cu reprezentanţi ai partidelor politice, pentru alegerile europarlamentare programate la data de 25 mai ac.Printre aceştia, se numără şi Dumitrache Vasile, care va “superviza” alegerile, în B.E. J din partea Aliantei Nationale a Agriculturilor(A.N.A)Acesta a fost condamnat definitiv, anul trecut pentru fapte de coruptie, la trei ani de inchisoare cu suspendarea supravegheata pe o perioadă de şase ani.Tot instanta a decis, printre altele, interzicerea drepturilor de  a alege şi de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat, ca o  pedeapsă accesorie prevăzută de Codul Penal, la art. 64.lit a şi b.

Dumitrache Vasile a fost prins în flagrant de ofiţerii de D.G.A, când cerea suma de 1400 lei pentru o locuinţă socială, în numele întregii comisii din cadrul Primăriei Călăraşi.Din datele din mediul ambiental, s-a reţinut, însă, c ă nu avea de gând să remită suma celorlalţi colegi, ci doar s-o păstreze.În instanţă, iniţial a negat acuzele aduse, pe parcursul depoziţiei întrebându-şi avocatul de mai multe ori dacă “e bine” ce spune.La finalul dezbaterilor, a recunoscut că a greşit şi nu trebuia să ia banii.

Dumitrache Vasile a fost consilier local din partea APC. În calitate de membru PDL a avut mai multe divergente cu Dragoş Coman, fost coleg de partid. După ce a fost arestat, partidul i-a retras sprijinul politic.Fostul lider al PDL, Stelian Fuia, reprezentant al A.N.A, inculpat şi el într-un dosar instrumentat de D.N.A îl promovează, din nou.Acesta este, iată, un model de valori, valente, pe care oamenii politici , il afişează

cu neruşinare, in cadrul alegerilor  europarlamentare. În Parlamentul European funcţionează şi o Comisie Juridică care-(culmea!) monitorizează combaterea fenomenului corupţiei din România!Se pare că politicienii  nostri nu au limite, ci doar obrazul gros!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page