De pe la noi, Editoriale — februarie 17, 2015 at 21:35

Raluca Surdu: Aroganţă şi Ignoranţă

by

Scoasă în faţă de Filipescu pentru nu’ş ce obligaţie sau aranjament cu şi pentru PNL, Raluca Surdu a aterizat în judeţul Călăraşi acum vreo câţiva ani, tocmai pe funcţia de Vicepreşedinte fără nici un background, fără nici un merit. Ba, se pare că un merit a avut. A plătit “preţul”. După ce a încercat să-şi găsească obârşii şi legături “ vai ce exhibiţie în presă” cu ajutorul unor ziarişti a început să-i mintă şi să-i momească pe olteniţeni şi pe cei din jurul Olteniţei.  Ca şi toţi ceilalţi candidaţi ai USL amabilă, drăguţă, disponibilă, preocupată… după ce a fost alesă a devenit Arogantă şi…Ignorantă. Adică nu mai poţi vorbi cu ea,nu mai o găseşti să-ţi răspundă la întrebări, nu mai e disponibilă.

raluca surdu1Şi  de ce  e Ignorantă?

După ce că nu a făcut nimic de când este aleasă, a început nişte foiletoane… un mix din puţul gândirii ei şi extrase din cărţile depăşite pe care probabil le are prin bibliotecă. Un liberal, un lider liberal nu se poate face de râs cu asemenea compilaţii, care reflectă că nu a citit clasicii liberali dar nici pe mai noii autori de teorii şi filosofie politică liberală. Nu înţeleg demersul compromiţător… dar conform teoriei liberale, fiecare e liber să se facă de râs pe banii lui.

În ultimul timp încearcă să bălmăjească ceva despre guvernare. În Europa se vorbeşte despre  “guvernanţă”. De aceea nici ea nici partidul ei nu au soluţii pentru că citează o bibliografie veche.

Dacă  la teorie şi  filosofie  politică  nu stă prea bine nici la practică nu se omoară. E la nivelul de miuţă acolo cu Ţone, Dumitrescu şi Cercel în zona Olteniţa. Nici unul din aceşti minunaţi lideri ieri în USL cu toţii, azi despărţiţi formal, dar în aceeaşi barcă a neputinţei, nu a reuşit să formuleze argumente care să-l determine pe “tăticul lor” Răducu Filipescu să finanţeze UPU la spitalul din Olteniţa.

Aşa că,  politica pentru sănătate la Olteniţa a rămas la stadiul de politica de sănatate la corturi… să ia tensiunea şi glicemia… terminaţi cu filosofia…

Cetăţenii v-au ales să rezolvaţi problemele comunităţilor şi voi băteţi apa în piuă prin gazete.

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.