De pe la noi, Editoriale — iulie 20, 2015 at 20:23

Răducu Filipescu nu Raluca Surdu flutură steagul liberalismului la Călărași

by

Raluca-Surdu-Iulian-Dumitrescu-Aurel-Nicolae2

groparii organizației PNL la Oltenița.Ei l-au făcut imbatabil,prin complicitate, pe Țone la Oltenița…

Răducu Filipescu și Raluca Surdu doi USL-iști…mutul și surdul prin gaura cheii

Raluca Surdu a fost adusă, în organizația PNL Călărași, direct pe poziția de vicepreședinte, de Răducu Filipescu în momentul când soțul ei Gerorgian Surdu ,arestat în acest moment, era pe cai mari și multă influență în USL,cu încălcarea statutului și a celui mai important principiu liberal competiția liberă a valorilor.

Fără un background politic și organizatoric în organizația de la Călărași, hop direct pe funcția de vicepreședinte și candidat la camera deputaților.

Să se datoreze aceste lucruri cumpărării de influență sau bunăvoință? A fost Raluca Surdu impusă de la centru și dacă da de ce? Care sunt calitățile moral politice și organizatorice ale deputatei Raluca Surdu și de ce ar vrea ea să mai candideze la Oltenița când acolo domină absolut Țone,și asta și datorită politicii PNL-ului , a deputatului Raluca Surdu…

poate ne răspunde domnul Filipescu  ce a semănat la Oltenița de a ieșit Țone?

La Oltenița, PNL nu are o structură și nici influență forte mare …dacă nu o cumpără…

o luptă surdă și fără consistență…niște săgeți practic între Surdu și Filipescu, doi lidei ai PNL Călărași care se înțeleg ca surdu și mutul prin gaura cheii și care au pierdut bătălia politică la Oltenița, încercă prin ziariștii de casă, să arate care e mai breaz….

nu știu de ce ,dar mi se pare că Filipescu a împins-o în față pe Surdu…și acum s-a rupt lanțul de iubire?…sau ce?

Deocamdată atât de la Oltenița

Fotografia ilustrează forța  PNL-USL la Oltenița….s-a ales praful…

am reluat  aceste idei pentru că mi se pare tupeu fără margini ca Raluca Surdu, deputat al României care mârâie la președintele Filipescu probabil bazându -se pe niște proptele la centru…totuși dintre cei doi, Răducu Filipescu nu Raluca Surdu flutură steagul liberalismului la Călărași

Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page