Evenimente, Ultimile Știri — februarie 27, 2014 at 23:51

Radu Timiş Junior preşedinte al organizaţiei de tineret a PMP Călăraşi!!!???

by

poza În această seară la Rivers Lounge la una dintre mese Dragoş Coman Preşedinte Partidului Mişcarea Populară din Călăraşi a avut  o discuţie prelungită cu Radu Timiş junior. Printre subiectele discuţiei, se pare că, a fost abordată şi posibilitatea ca Radu Timiş junior să activeze în cadrul organizaţiei din Călăraşi şi chiar să preia frâiele organizaţiei de tineret.

Radu Timiş junior  a absolvit şcoala  americană din Bucureşti şi în prezent este student al ASE Bucureşti. Crescut într-o familie de antreprenori el este fiul  antreprenorului Radu Timiş.

Radu Timiş a construit grupul Cris-Tim, compus din şapte firme, cu activităţi în principal în producţia, distribuţia şi vânzarea preparatelor din carne. Antreprenorul în vârstă de 50 de ani spune că s-a născut cu “simţul banilor”, iar un exemplu este faptul că părinţii i-au dat bani doar în prima lună de studenţie, iar apoi “le trimiteam eu bani acasă”.

Afacerile sale depăşesc azi 80 de milioane de euro. Radu Timiş nu este implicat politic.

I-am întrebat despre posibilitatea ca Radu Timiş Junior să activeze politic la PMP Călăraşi. Dragoş Coman şi Radu Timiş Junior  nu au infirmat, nici nu au confirmat…

Nelu Bălaşa

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page