Cultură şi Educaţie, Educaţie — mai 21, 2013 at 19:52

Puterea unei organizaţii se afla în mâinile oamenilor

by

povestea ed4lead      De multe ori ne gândim la o companie sub forma unui concept abstract, a unui nume intimidant care pare că promite fapte şi obiective îndeplinite cu precizia ceasului american.

Şi cum cei mai mulţi dintre noi  ne concentrăm atenţia  asupra nevoii de “fast-work”, preluat astăzi cu superficialitate de către romanul obişnuit,  reuşim să pierdem din vedere esenţa lucrurilor: oamenii.

Cu toţii suntem imperfecţi în încercarea de a ne apropia cât mai mult de perfecţiune, însă cei din spatele organizaţiei Ed4Lead vă oferă o parte din lucrurile care îi definesc şi la care ţin cel mai mult.

Asociaţia noastră a căpătat contur în mijlocul copiilor, a râsetelor lor şi a multor bătăi cu apă din cadrul Şcolii de Vară Ciocăneşti, realizată de către Asociaţia A.P.E.A.L. În vara anului 2012, patru femei ambiţioase s-au întâlnit într-o comună dâmboviţeană cu scopul de a aduce un pic din suflul schimbării şi al progresului în inima unor tineri avizi de noutate.

povestea ed4lead1

Tu ce faci cu viitorul tău, ce vrei să faci mai departe?

       O întrebare directă şi sinceră, la care poate mulţi stăm ceva vreme până să răspundem. Însă pentru noi,  aceasta a fost punctul de plecare al impulsurilor şi al voinţei de a realiza ceva cu care să ne identificăm în totalitate şi să contribuim în acelaşi timp la dezvoltarea altor oameni.

Astfel, ceea ce vreau să fac mai departe s-a transformat în ceea ce vrem.

      Viorica este omul Ed4Lead care şi-a petrecut viaţa printre copii şi tineri. Dacă vă veţi oferi ocazia să o cunoaşteţi personal, veţi simţi energia şi pasiunea pe care o investeşte în fiecare dintre cei cu care interacţionează. Pentru Vio, educaţia contează în cea mai mare măsură pentru un om. Se împart infomarţii, se creează idei şi inovaţii, se formează modele şi atitudini care schimbă caractere. Fiecare dintre noi învesteşte în celălalt bucăţi din viaţă, oferă experienţe de învăţarereciprocă, iar Vio, în rol de formator, doreşte să răspundă la deschiderea şi speranţele tinerilor pentru o educaţie şi dezvoltare mai bună.
povestea ed4lead3

        Ne dorim să (re)cunoaşteţi Ed4Lead pentru oamenii speciali care o completează, iar  Sofia este persoana care aduce în prim plan latura ascunsă a psihicului, fantasmele şi fricile obscure ce ne pun limite în dorinţa noastră de a ne îndeplini aspiraţiile.

Sofia se formează continuu pentru a fi un consilier cât mai bun, pentru a rezona pe aceeaşi undă motivaţională cu tinerii şi de a-i ghida pe calea potrivită locului şi momentului unde aceştia îşi doresc să ajungă. De la modele de învăţare cognitivă până la acceptarea şi gestiunea emoţiilor, vrem să oferim tinerilor posibilitatea reală de a-şi conduce capacităţile în scopul atingerii
potenţialului maxim.

povestea ed4lead4

         Evelina urmăreşte să dezvolte interesul tinerilor pentru creşterea abilitaţilor antreprenoriale, contribuind prin experienţa sa în management şi organizare de evenimente, acumulată într-o perioadă de doi ani. Lupta continuă pentru a obţine un salariu cât mai mare şi îndestulător, ne obligă tinerii să realizeze un compromis, să-şi ignore talentele şi visele de realizare pentru a câştiga un job decent.

Acest pas nu ar părea deloc  necesar, dacă aceştia şi-ar cunoaşte resursele financiare şi calea către optimizarea lor.  

Lucrurile nu sunt întâmplătoare, orice se întâmplă are un scop.

         Cât despre mine, a patra piesă în acest puzzle ameţitor, vă invit să mă cunoaşteţi oricând doriţi dumneavoastră. Eu, Mirela vă aştept cu zâmbetul pe buze şi cu o întrebare : Ce vreţi să faceţi pentru viitor?

povestea ed4lead2

          Noi credem că vă putem ajuta. Totul în viaţă este interconectat  şi undeva într-un termen apropiat ne vom da seama şi cum anume.

Până atunci vă doresc mult succes în demersurile voastre şisă păstraţi un ochi atent pe activitatea noastră.2013 va fi  primul an Ed4Lead,  vă vom surprinde şi vom aduce mari provocări în viaţa tuturor celor care ne urmăresc!

Vă mulţumim! 
Ed4Lead

Adresa la care putem fi gasiti:   

Site: www.ed4lead.ro , Email contact:  contact@ed4lead.ro

Facebook: https://www.facebook.com/Ed4Lead

 

logoed

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page