Evenimente, Ultimile Știri — februarie 19, 2014 at 20:51

Puterea este afrodisiacă!PNL şi Filipescu au ce să ofere la Călăraşi: siguranţă, motivaţie, stabilitate, rigoare, organizare, certitudine şi ce este cel mai important, încredere

by

motto: : Negociez şi cu dracu…Negociem cu toată lumea. Maria Dragomir ar trebui să fie informată! Filipescu face agenda

646x404

Iminenta spargere a USL nu este de natură a strica ceva din raporturile de forţă pe plan local la Călăraşi. Ceva rumoare produce. Nu există în momentul de faţă un lider politic local să aibă cutezanţa să-l înfrunte pe Filipescu. Cât a fost în concediu,  a  fost cam linişte pe scena politică din Călăraşi. Am înţeles că la Călăraşi USD s-ar fi întâlnit, aşa ştie şi deputatul Florea…Tot aşa a declarat şi preşedintele PC Bogdan Georgescu  preşedintele UNPR nu ştim cine e…

PSD-ul nu oferă în momentul acesta la Călăraşi certitudinea unei conduceri  în care să ai încredere şi care să poată negocia o majoritate în cele două instituţii cele mai imporante Consiliul Judeţean şi Primăria. Daniel Florea   aleargă pe lângă pistă la Călăraşi. Nici măcar matematic USD nu are majoritatea. UNPR nu există. PC există doar prin cei câţiva lideri care ocupă poziţii politice importante.

PNL şi Filipescu au ce să ofere la Călăraşi: siguranţă, motivaţie, stabilitate, rigoare, organizare, certitudine şi  ce este cel mai important, încredere.

În acest fel, problema majorităţii, adică cine deţine puterea, nu poate fi  nici măcar  invocată.

L-am întrebat pe Filipescu dacă a negociat în aceste circumstanţe, cu consilierii de la PPDD, fără să ştie Maria Dragomir. Răspunsul a fost sincer,tranşant şi dezarmant: Negociez şi cu dracu…Negociem cu toată lumea. Maria Dragomir ar trebui să fie informată!

“La Călăraşi cu PSD luam 72-75%, singuri luăm 60% la alegerile europarlamentare”, a declarat Răducu Filipescu chintesenţa realităţii  politice de la Călăraşi.

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page