De prin lume adunate, Evenimente, Ultimile Știri — septembrie 14, 2019 at 08:02

Puiu Ilisei premiat la Gala Repatriot

by

Joi,12 septembrie 019 a avut loc la Simfonia Ballroom  din Pipera, Gala Repatriot un Fundreising  Event organizat de Repatriot.

RePatriot este o platformă de inspirație și informație care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară. Construim instrumente de sprijin, oferim consiliere, mentorat, educație de afaceri, coalizăm forţe instituţionale importante alături de personalităţi şi societatea civilă.
RePatriot este un proiect al Fundației Romanian Business Leaders – RBL și are ca suport online website-ul 
www.repatriot.ro, unde sunt incluse mai multe informații despre acesta, povești de succes (ale antreprenorilor care au reușit să-și construiască business-uri sănătoase și corecte), ghiduri pentru antreprenori, program de conferințe, oportunități de finanțare, posibilități de sponsorizare și altele. RePatriot se adresează românilor din Diaspora care doresc să se reconecteze cu ţara, pentru a investi in România şi/sau pentru a se reloca acasă şi a-şi reconstrui o viaţa şi o carieră aici. http://www.rbls.ro/projects/repatriot/

Marius Bostan este inițiatorul proiectului Repatriot.

România se schimbă. Devine mai bună în fiecare zi prin acțiunea tuturor românilor, oriunde s-ar afla. Diaspora are un efect catalizator în acest proces de schimbare și dorim să ne arătăm recunoștința și să ne gândim împreună cum putem contribui să avem o țară mai bună pentru toți românii.

Gala Repatriot a  fost un eveniment pentru stângerea de fonduri care să susțină cauza românillor care vor să  se repatrieze,ideile și valorile proiectului. Voluntariatul și solidaritatea  sunt valori care ne animă. Au participat peste 100 de antreprenori români  din țară  și din diaspora,manageri,politicieni.

Fundreising  Event organizat de Repatriot o întâlnire între prieteni și oameni care au aspirații și o cauză comună,a reunit într-o licitație, donațiile de produse și servicii donate de antreprenori din afacerile lor sau din pasiunile lor.

La Gala Repatriot au fost acordate premii antreprenorilor care s-au repatriat și au pus bazele unor afaceri de succes.Printre ei și Puiu Ilisei din Călărași.

Puiu Ilisei a inițiat și condus afaceri pe două continente Canada-America de Nord și România-Europa, în Modelu,Dichiseni,Drajna,Perișoru. El este modelul de succes al românului din Diaspora reîntors acasă care a investit , a valorificat ce a învățat în occident și oportunitățile din agricultura călărășeană.

 Antreprenor a devenit în Canda-Toronto, oraș cu 6 milioane de locuitori cel mai mare oraș, din Canada. Acolo l-a prins spiritul  și știința  de a intreprinde. A devenit intreprinzător în domeniul  în care a absolvit facultatea, agricultura, iar în România a găsit oportunități generoase.

 

 

 A consemnat

 Nelu Bălașa

Inițiator Rpatriot la Călărași

 

 

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page