Mâncare şi Băutură — august 8, 2013 at 16:42

Pui la cuptor cu usturoi şi roşii Cherry

by

Pui la cuptor cu usturoi şi roşii CherryIngrediente pentru 4 – 6 persoane:

1 1/2 kg de pulpe si coapse,

1 jumătate de ceaşcă rosii cherry

4 căţei de usturoi mărunţiţi

1/2 linguriţă sare

1/4 linguriţă piper negru proaspăt măcinat

1 lingură ulei de masline

2 linguri vin alb, sec

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 325 grade. Se clăteşte şi se usucă carnea de pui. Aşează bucăţile de pui într-un vas termorezistent. Pune roşiile în jurul puiului. Se presară cu usturoiul tocat, cu sare şi piper… apoi stropeşte totul cu ulei de măsline şi vin alb. Se dă la cuptor pentru 45-60 de minute sau până când consideri că puiul este făcut. În cazul în care începe să prindă o crustă maro , ia o folie şi acoperă vasul în partea de sus pentru a preveni arderea…

Pofta mare!

Liliana Manea

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page