Politica, Politica locala — octombrie 1, 2014 at 16:57

PSD înghite tacit jocurile lui Dragulin şi ale UNPR la Călăraşi

by

646x404 (1) În conferinţă de presă de săptămâna trecută a UNPR s-au spus adevăruri “înghiţite” tacit de PSD Călăraşi şi liderii săi. Daniel Dragulin care şi-a negociat candidatura pentru un nou mandat la primăria Călăraşi şi “reprezentanţi” de la Bucureşti despre care nu a auzit nimeni.

Întrebare: Înseamnă că aţi trimis şi garanţia că veţi fi candidatul probabil al Alianţei?

Daniel Ştefan Dragulin : Bineînţeles.

 Calotă “Mesia” UNPR pentru Călăraşi

Aş vrea să răspund şi eu la această întrebare şi cred că vor fi lămurite aceste dileme.

PSD împreună cu UNPR au încheiat un protocol care se întinde pe o perioada destul de lungă, până în anul 2020. Acest Protocol, printre alte aspecte, subliniază nişte lucruri deosebit de importante.La momentul acesta, UNPR are în Parlament, 46 de parlamentari.

Unul dintre punctele care au fost negociate de către preşedintele Gabriel Oprea cu conducerea PSD ului este  că pe listele comune din anul 2016 la alegerile parlamentare UNPR să aibe 50 de locuri eligibile.Apoi, punctul 2 – 4 preşedinţii de Consiliu judeţean, pe care, şi nu acolo, unde, să presupunem PDL sau PNL stau foarte bine şi e greu să îl baţi pe preşedinte.

Punctul nr. 3 – 5 primarii de reşedinţa de judeţ, au fost negociate cu PSD să revină UNPR ului.

Acum, din practică ultimelor alegeri, cu cine mergi la alegeri? Mergi cu primarul în funcţie. Şi domnul primar(Dragulin) nu v-a ascuns mai devreme faptul că dansul, printre alte chestiuni pe care le-a negociat cu conducerea partidului nostru a fost şi această susţinere a candidaturii dumnealui la alegerile viitoare.

Aurel Niculae:  mai nou, îmi spune domnul consilier Calotă, am avut două vizite, aici, în Călăraşi, cu domnul Secretar de Stat de la Dezvoltare, domnul Soare, este pe drum, vine şi dansul, avem câteva proiecte în derulare, dar sigur, astea ţin de administraţia locală, despre care domnul primar o să va informeze mai punctual decât o fac eu, în momentul de faţă.

Deşi a declarat în repetate rânduri  că PSD este un partid puternic la Călăraşi şi că va veni cu candidaţi proprii la alegerile locale,Dan Cristodor preşedintele Călăraşi nu  are nici o reacţie la jocurile pe care le face Dragulin şi UNPR la Călăraşi.Se demonstrează încă odată că penru PSD Călăraşi jocurile se fac la centru peste capul celor de aici. Se justifică în acest fel declaraţia Liderului PNL Călăraşi,Răducu Filipescu  care a spus că „PSD Călăraşi iar a fost sacrificat de la centru…”

 

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page