Comunicate de presă, Ultimile Știri — octombrie 7, 2014 at 10:30

PSD Călăraşi: Vești bune pentru români

by

Vești bune pentru români

Salariul minim CREŞTE cu 8% la începutul anului 2015

Salariul minim pe economie creşte cu peste 8 la sută de la începutul anului viitor. Adică cel mai mic salariu brut va fi de 975 de lei. În bani, creşterea medie va fi de 75 de lei.

sigla_psdNu este singura majorare din 2015 a salariului minim. La jumătatea anului, în luna iulie, va avea loc  încă o majorare a salariului minim, astfel încât acesta va depăşi 1.000 de lei. Majorarea progresivă va continua, iar, potrivit unei prognoze, salariul minim va ajunge la 1.200 de lei până la finele anului 2016.

Pensiile vor fi majorate cu 5%

Pensiile vor creşte cu 5 procente, de anul viitor. Premierul Victor Ponta a declarat că noul buget poate susţine majorarea pensiilor cu până la 5%, faţă de indexarea anuală.

ALOCAŢIILE pentru copiii din familiile nevoiaşe vor fi majorate

Cresc alocaţiile pentru copiii care provin din familii nevoiaşe! Guvernul va prezenta un proiect prin care alocaţiile de 42 de lei vor fi suplimentate pentru cazurile sociale. Astfel, alocaţiile pentru copiii care provin din familii cu venituri mici vor fi suplimentate începând cu 1 ianuarie 2015.

Guvernul caută soluții pentru indexarea indemnizațiilor persoanelor cu dizabilități

“Miercuri, la ședința de guvern, doamna ministru Rovana Plumb o să ne aducă o informare exactă cu indemnizațiile actuale pe care le plătim pentru persoanele cu dizabilități. Pentru însoțitorii persoanelor cu dizabilități am rezolvat problemele la rectificarea de buget pe care am făcut-o recent, dar încercăm și pentru persoanele cu dizabilități să le oferim sprijin și sper să găsim împreună cu Parlamentul soluția să mai indexăm aceste indemnizații”, a declarat primul ministru.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page