Evenimente, Ultimile Știri — iulie 16, 2015 at 14:32

PSD Călărași un partid fără proiect pentru Călărași .Marius Dulce în umbra lui Cristodor și a lui Drăgulin

by

IMG_3194

 

motto: câți vor mai rămâne dacă PSD iese de la guvernare?

Miercuri, 15 iulie a.c., a avut loc Conferinţa Extraordinară de Alegeri a Organizaţiei Municipale a PSD Călăraşi. Social democraţii călărăşeni şi-au reconfirmat staff-ul de conducere format din: Marius Grigore Dulce – preşedinte, 6 vicepreşedinţi – Marian Ichim, Marius Sbârcea, Ion Ene, Maricel Cozmâncă, Vasile Petrache şi Florian Dinu, un secretar, 9 reprezentanţi ai Biroului organizaţiei şi un trezorier. Lucrările Conferinţei au fost coordonate de Dan Eugen Cristodor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Călăraşi. Liderul de la judeţ a felicitat întreaga echipă iar printr-un discurs mobilizator a prezentat priorităţile PSD-ului pentru anul electoral 2016.

Cu o regie asumată, Adunarea Extraordinară de alegeri a PSD Călărași s-a desfășurat tern și fără nici o sclipire. Marius Dulce și “noua conducere” a fost reconfirmată fără nici un fel de probleme. Într-o  asemenea alcătuire lidershipul organizației municipale a PSD Călărași nu are nici background nici viitor. Necunoscut pentru cetățenii  nu are cum să influențeze și să convingă cetățenii. Ca să convingi cetățenii trebuie să ai un proiect . PSD Călărași nu are un proiect pentru Călărași. Ce vă spun aceste nume??? Ce au făcut ei pentru comunitatea călărășeană???

PSD Călărași are ostatura formată din grupul  clientelar din învățământul călărășean și ceva pensionari.  Această generație de PSD-iști poartă girul lui Oana Mizil,Caty Andronescu,Dan Șova și Victor Ponta. Psd Călărași are o structură comandată și conventă ierarhic…

Până la urmă a fost acolo între ei. PSD este totuși un partid care se află la guvernare și asigură unanimități în consiliul municipal înpreună cu primarul Daniel Drăgulin și viceprimarul Virgil Dumbravă,de altfel singurii politicieni invitați cu care s-au gratulat reciproc.

Cu toate acestea nu-și asumă nici o responsabilitate, nici un proiect față de comunitatea pe care declară că o reprezintă.

Municipiul Călărași este o comunitate săracă,subdezvoltată. Orașul este într-o dezordine de nedescris și de necuprins,serviciile municipale sunt la pământ, afacerile  mor,numărul locurilor de muncă scade.

PSD și UNPR și ALDE controlează tot ce mișcă în municipiul Călărași în ceea ce privește guvernarea națională și locală,la ei sunt pâinea și cuțitul,la ei sunt resursele și deciziile. Și ce fac?

În conferința lor nu au vorbit decât despre pofta lor de mărire și putere.PSD Călărași partid fără acțiune,fără mesaj,fără proiect. Șeful lor Marius Dulce stă cuminte în umbra lui Drăgulin.

Primarul și Viceprimarii o echipă care funționează perfect, în care numai primarul se aude și se vede, viceprimarii aprobă … unanimitatea din consiliul municipal este cel puțin suspectă dacă nu și vinovată…

Nelu Bălașa[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page