De prin lume adunate — mai 15, 2014 at 23:51

Prostituate și curve

by

Eu, cel puțin, așa îmi pun problema: dacă iubitul meu decide să-și petreacă o oră cu o prostituată îl omor sau nu? Da, în cazul în care aflu. Nu, în cazul în care îl cred la muncă sau la mă-sa sau la o bere cu prietenii.

femeiDacă iubitul meu mă crede plecată de acasă pentru trei zile, eu constat că mi-am uitat tirbușonul pe masă însă, mă întorc și îl găsesc în pat cu o prostituată, îi omor pe amândoi? Da, dacă prostituată e urâtă cu spume, o omor și pe ea. Nu, dacă soțul va insista că sunt o schizofrenică ce aude voci și vede lucuri care nu există.

Dacă iubitul meu mă lasă definitiv pentru o prostituată accept pasiv despărțirea sau îi smulg ochii cu unghiile? Da, îi smulg ochii și nu numai. Nu, dacă am un amant de care sunt îndrăgostită muci, nu contează că și el este căsătorit.

Bun. Acum că am clarificat acest aspect zic să trecem la următorul nivel.

Dacă băiatul meu, să zicem c-aș avea un băiat, împlinește 18 ani și cu această ocazie dorește să experimenteze un act sexual cu o prostituată ce-aș face? Foarte simplu. L-aș educa să folosească prezervativ. Așa. Dar dacă se îndrăgostește de ea?

Booh…la cum mă cunosc, m-aș duce țintă la soțul meu și l-aș bagă în ședința o noapte întreagă. Soțul, la cum îl cunosc, va încerca să-mi explice că iubirea nu cunoaște bariere și că atâta timp cât băiatul nostru e fericit putem să punem și de-o nuntă. Singura lui obiecție, probabil, ar fi aceea ca fătuca să nu-și mai pună unghii și gene false sau să-și penseze sprâncenele ca o psihopată, pentru că în anul 2014 nu se mai poartă. Nu în Occident, cel puțin. Eu, ca orice mamă care se respectă, aș începe să ripostez că pentru băiatul meu un viitor alături de o prostituată mi se pare indecent. Că am investit în el iubire, cultură, școli, educație, legume biologice și ouă, proaspăt culese de la găinile noastre, alea de-au scăpat de sub puștile noastre, mă refer, că am pretenții, ce naiba! Iar soțul, cu calmul care îl caracterizează, ar încerca să-mi explice chiar și cu prețul de a-mi desena pe pereți că să înțeleg mai bine concepția lui, că și el ar fi dorit că băiatul nostru să se îndrăgostească de o pianistă, dar că cel mai nasol ar fi fost să își piardă capul pentru o curvă.

-Pai, și eu ce-am zis, Michele?

-Ai zis prostituată, Nedelea. N-ai zis curvă. Curvă înseamnă altceva, indiferent de haină pe care o îmbraci sau stratul social de care aparții.

Nedelea, după un pachet și jumătate de țigări, ar fi înțeles în sfârșit diferența.

-Nevastă, ai cunoscut atâtea prostituate autentice pe platou. Nu spuneai tu că n-ai întâlnit atâta suflet și poftă de viață că la ele? Nu spuneai tu că nu te-au ascultat o grămadă de prietene cu răbdarea cu care te-au ascultat ele?

Ultima întrebare, dragi cititori, și va las: dar dacă băiatul meu ar tortura până la moarte o prostituată, doar pentru că este o prostituată, ce-aș face?

Dar voi?

Alina Nedelea, catchy.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page