Cultură şi Educaţie, Educaţie — noiembrie 18, 2016 at 17:54

Proiect educațional ”Activități Educative de Modelare Comportamentală”: Pentru că ne dorim ce-i mai bun pentru copiii noștri!

by

Astazi 18 Noiembrie 2016, la Gradinita “Step by Step” a avut loc lansarea Proiectului educational  “ACTIVITĂȚI EDUCATIVE DE MODELARE COMPORTAMENTALĂ”. Parteneri in proiect sunt: INSPECTORATUL ȘCOLAR AL JUDEȚULUI CĂLĂRAȘI, COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA CĂLĂRAȘI, CENTRUL DE ZI „S.E.R.A.”

modelare-comportamentala-1-14DE CE acest proiect?

Pentru că… deși internetul ne-a cucerit vietile sociale și a devenit sursa numarul 1 de informare, cu sigurantă vom aprecia mult mai mult întâlnirile reale și adevăratii specialiști.

Pentru că… avem nevoie să schimbăm opinii, să ni se infirme/confirme păreri.

Pentru că… orașul nostru are nevoie de o comunitate a specialiștilor, un grup de oameni care se pot implica în proiecte adresate copiilor.

Pentru că… ne-am uitat în jur şi ne-am dat seama că vrem să facem lumea în care trăim una mai bună pentru copiii noştri și ne-am propus să încurajăm cât mai multi părinti să fie deschişi la noi abordări de parenting.

modelare-comportamentala-1-13Pentru că… unde-s mulți puterea crește.

Pentru că… doar așa vom avea răspunsuri la nenumărate întrebări

Pentru că… ne dorim ce-i mai bun pentru copiii noștri.

Pentru că… in colectivitatea grădiniței toți copiii modelare-comportamentala-1-7sunt frumoși și deștepți și toți merită același grad de atenție

Pentru că… deși o să fie greu la inceput, nu trebuie să renunțăm, pentru că niciodată nu e prea târziu, atâta vreme cât ne dorim cu adevărat.

Ne-am dorit sa lansam proiectul astazi, deoarece suntem in campania “19 zile de actiuni pentru prevenirea abuzului si violentei impotriva copiilor si tinerilor”,

Tema campaniei din acest an fiind “Adultii si tinerii uniti pentru o mai buna prevenire a abuzului si violentei impotriva copiilor”.

Si, nu in ultimul rand, pentru ca pe 19 noiembrie, este “Ziua internationala de prevenire a abuzului si violentei asupra copilului”., iar pe 20 noiembrie- “Ziua universala a drepturilor copilului”

MULTUMIM fiecarui invitat in parte pentru ca ne-au onorat cu prezenta.

MULTUMIM Inspectoratului Scolar Judetean pentru sustinere

MULTUMIM psihologilor din Colegiul psihologilor – filiala Calarasi pentru ca vor fi alaturi de noi in acest proiect

MULTUMIM cadrelor didactice de la gradinita “Step by Step” penru implicarea in acest proiect.

MULTUMIM educatorilor specializati de la Centrul de zi S.E.R.A.

Speram ca astazi, am petrecut  UN TIMP DE CALITATE, IMPREUNA!

[wzslider autoplay=”true”]

Profesor MARIANA IONESCU

Director GPP Step by Step Calarasi

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page