Anunţuri, Ultimile Știri — martie 24, 2015 at 09:02

Program cinema 3D/2D în perioada 27 martie – 16 aprilie 2015

by

Acasă – Animatie 3 D – 27 martie – 5 aprilie, Vineri orele: 12,30, Sămbătă şi duminică orele: 10,30;  12,30
Regia: Tim Johnson

Acasa - homeUn grup de extratereștri caută refugiu pentru a scăpa de dușmanii lor, ascunzându-se pe Pământ. Când Pământul este cucerit de extrem de încrezătorii Boov, o rasă extraterestră în căutarea unui nou loc pe care să-l considere cămin, toți oamenii sunt mutaţi dintr-odată, în timp ce toată rasa Boov este ocupată cu reorganizarea planetei. Dar când o fată plină de resurse, Tip, reușește să evite capturarea, ea se treazeşre complicea accidentală a unui Boov alungat, pe nume Oh. Cei doi fugari realizează că sunt mult mai mult în joc decât relațiile intergalactice şi pornesc încălătoria vieţii lor.

Pe viaţă şi pe moarte (Gunman) –  27 martie – 2 aprilie, Orele: 17,00;  20,00 Luni orele: 20,00
Regia: Pierre Morel
Cu: Sean PennMark RylanceJavier BardemIdris Elba
Gen film: acţiune

Pe viata si pe moarte - the-gunmanUn fost soldat al Forțelor Speciale și antreprenor militar care suferă de sindrom de stres post-traumatic încearcă să reia legătura cu iubita sa de-o viaţă, dar mai întâi trebuie să fugă de la Londra la Barcelona și prin toată Europa, ca să îşi dovedească nevinovăţia.

3 –  16 aprilie  (vor rula două titluri) Orele: 17,00, (luni orele 17 nu este proiectie)     

Ţinta: Preşedintele (Big game) 2D
Regia: Jalmari Helander
Cu:  Samuel L. Jackson, Ray Stevenson, Onni Tommila
Gen film: acţiune
Premiera in Romania: 27.03.2015

Tinta presedintele - big-gamelCând Air Force One este doborât de terorişti, iar preşedintele Statelor Unite ale Americii este forţat să rătăcească prin sălbaticie, există o singură persoană care îl poate salva – un băiat de 13 ani pe nume Oskari.

Aflat în pădure la vânătoare, o misiune ce trebuie să îi dovedească maturitatea în faţa rudelor sale, Oskari este pe urmele unui cerb, însă dă în schimb peste cel mai puternic om de pe planetă, aflat într-o capsulă specială de salvare a aeronavei.

Cu teroriştii pe urme, gata să pună mâna pe ,,marele premiu”, neaşteptatul duo trebuie să îşi unească forţele pentru a scăpa. În vreme ce liderii de la Pentagon urmăresc cu nerăbdare întreaga aventură prin intermediul transmisiilor prin satelit, ţine doar de preşedinte şi de noul său ajutorul să supravieţuiască celor mai grozave 24 de ore din viaţa lor

Furios şi iute 7, Luni orele: 20,00
2D
Regia: James Wan
Cu: Dwayne Johnson, Jason Statham, Paul Walker,Vin Diesel
Gen film: acţune
Premiera in Romania: 03.04.2015

Furious-7Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.

10 – 19 aprilie
10 aprilie, orele: 12,30
11 aprilie, orele: 10,30;  12,30
17 aprilie, orele: 12,30
18 şi 19 aprilie , orele: 10,30;  12,30

Minuscule
Animaţie 3D
Regia: Thomas Szabo, Hélène Giraud
Premiera in Romania: 10.04.2015

minusculeÎntr-o  mică  poiană  liniștită,  rămășițele  unui  picnic  abandonat  în  grabă  aprinde  scânteia războiului între două triburi de furnici. Un îndrăzneț tânăr gărgăriță se trezeşte prins în mijlocul luptei. El se împrietenește cu una dintre furnicile negre, Mandible/Mandibula, și îl ajută să-şi salveze mușuroiul de asaltul teribilelor furnici roșii războinice, condus de înfricoșătorul Butor. O călătorie fantastică la nivelul solului…

Centrul Cultural Judeţean Călăraşi
Cinema 3D/2D
Adresa: Parcul central, Str. Independenţei, nr. 20

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):
8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani
12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani
Nu se efectuează rezervări.
Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.
Informaţii:
– tel: 0242-312800
– site: www.culturalcl.ro

Notă: 12 şi 13 aprilie cinematograful va fi închis

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page