Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 6, 2015 at 17:00

Program Cinema 3D/2D în perioada 27 martie – 16 aprilie 2015

by

1. Minuscule – Aventura furnicutelor ratacite
Animaţie 3D

10 – 19 aprilie         
10 aprilie, orele: 12,30
11 aprilie, orele: 10,30;  12,30
12 aprilie – cinematograful va fi inchis
17 aprilie, orele: 12,30
18 şi 19 aprilie , orele: 10,30;  12,30

Regia: Thomas Szabo, Hélène Giraud
Premiera in Romania: 10.04.2015
Rating: AG ( audienta generala )

minuscule la vallee des fourmis perduesÎntr-o  mică  poiană  liniștită,  rămășițele  unui  picnic  abandonat  în  grabă  aprinde  scânteiarăzboiului între două triburi de furnici. Un îndrăzneț tânăr gărgăriță se trezeşte prins în mijlocul luptei. El se împrietenește cu una dintre furnicile negre, Mandible/Mandibula, și îl ajută să-şi salveze mușuroiul de asaltul teribilelor furnici roșii războinice, condus de înfricoșătorul Butor. O călătorie fantastică la nivelul solului…

2. Cut Bank – 2D  
17 aprilie – 23 aprilie, Orele: 17,00; Luni: orele 17,00 nu este proiectie

Regia: Matt Shakman
Cu : Liam Hemsworth, Teresa Palmer, Billy Bob Thornton, John Malkovich
Gen film: thriller

cut bankDwayne McLaren, un fost sportiv, star în colegiul lui, acum ajuns mecanic auto, visează să plece din minusculul orășel Cut Bank, cel mai friguros oraș din America, și să-și ia cu el și iubita care visează să participe la concursuri de frumusețe,  Cassandra. Dar planul lui pune în mișcare o serie de evenimente letale care îl aruncă în mijlocul unei investigații ale poliției conduse de șeriful Vogel, protectorul întregului orășel, și singurul pe care Dwayne îl poate numi o figură paternă. Tatăl Cassandrei, Big Stan Steeley este singurul care pare să-și dea seama că Dwayne intră în ceva foarte periculos, dar răul e deja făcut, iar ce urmează va schimba nu numai viața acestuia pentru totdeauna, ci și viața micului orășel.

3. Răpirea lui Freddy Heineken – 2D
17 aprilie – 23 aprilie orele: 20,00; Luni orele: 20,00

Regia: Daniel Alfredson
Cu: Sam Worthington, Ryan Kwanten, Jim Sturgess, Anthony Hopkins
Gen film: acţiune

KMH_1ShtMech_FNL_V1.inddBazat pe articolele jurnalistului Peter R. De Vries despre ceea ce a fost declarată “cea mai celebră răpire a secolului 21”, filmul explorează răpirea magnatului olandez al berii Freddy Heineken și a șoferului său, Ab Doderer, care a avut loc în 1983, cei doi fiind ținuți ostatici pentru cea mai mare recompensă cerută vreodată în istorie pentru o personă fizică.

4. Cel Ales – 2D
24 aprilie – 30 aprilie, orele: 17,00 ; Luni : orele 17,00 nu este proiectie

Regia: Cristian Comeaga
Cu: Olimpia Melinte, Nicodim Ungureanu, Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi
Gen film: Dramă

cel alesPovestea filmului începe în anii ’80, când domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat să fugă din țară tocmai de cei care erau puși să-l țină în ea cu orice preț. Ani mai târziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească țara de adopție, renunțând la identitate, la familie, la toată viața sa. Credea că a pierdut totul, dar a descoperit recent că mai are încă mult de pierdut.

În prezent,  domnul X conduce, alături de o tânără necunoscută (Laura Cosoi), o mașină printr-o țară care nu mai e a lui, în căutarea ieșirii din labirintul în care a intrat cu treizeci de ani în urmă.

5. Paul, mare poliţist la mall 2 – 2D
24 aprilie – 30 aprilie, orele: 20,00; Luni orele: 20,00

Regia: Andy Fickman
Cu: Kevin James
Gen film: Comedie

paul blart mall cop 2După trăsnitele sale aventuri din primul film, dolofanul agent de pază Paul Blart este gata să treacă la următorul nivel: o slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraş din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui să-şi impresioneze şefii şi noi colegi, dar marea provocare se va ivi atunci când o bandă de hoţi iau în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire. Va reuşi Paul să le dejoace planurile?

Notă: 12 şi 13 aprilie cinematograful va fi închis

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page