Anunţuri, Ultimile Știri — noiembrie 25, 2014 at 10:36

PROGRAM Cinema 3D/2D, perioada 23 noiembrie 23 decembrie 2014

by

ELIZA GRAVES, 2D – perioada 28 nov – 4 dec,Orele: 17,00; 20,00
Regia: Brad Anderson
Cu: Kate Beckinsale, Jim Sturgess, Ben Kingsley, Michael Caine
Gen film: thriller
1-ELIZA GCând Edward (Jim Sturgess) soseşte la azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, tânărul medic este întâmpinat cu căldură de către doctorul Lamb (Ben Kinglsey), administratorul aziului, şi de echipa sa, care este compusă, printre alţii, din Finn (David Thewlis) şi o fascinantă femeie, cu numele de Eliza Graves (Kate Beckinsale). Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb până în momentul când o serie de evenimente neobişnuite îl vor conduce la o descoperire macabră, care va ridica vălul de pe utopia lui Lamb, relevând faptul că nimeni nu este cine sau ce pare a fi.

PINGUINII DIN MADAGASCAR – perioada 28 – 30 nov şi 5 – 7 dec, Vineri orele 12,3; Sâmbăta şi duminica orele: 10,30 şi 12,30
Gen film: animaţie 3D
Regia: Simon J Smith, Eric Damell
2-PINGUINIIEchipele de superspioni nu se nasc… ci ies din găoace. Descoperiţi secretele celor mai abile şi amuzante păsări sub acoperire din spionajul global: Skipper, Kowalski, Rico şi Private. Aceşti agenţi de elită îşi unesc forţele cu o organizaţie şic sub acoperire, Vântul din Nord, condusă de chipeşul şi răguşitul Agent Secret (am putea să vă spunem numele lui adevărat, dar… ştiţi ce ar urma), a cărui voce este asigurată de Benedict Cumberbatch. Împreună, ei trebuie să îl oprească pe diabolicul dr. Octavius Brine, a cărui voce este asigurată de John Malkovich, şi care intenţionează să distrugă lumea aşa cum o cunoaştem.

PRĂDĂTOR DE NOAPTE (NIGHTCRAWLER), 2D –  perioada 5 – 11 dec, Orele: 17,00;   20,00
Regia: Dan Gilroy
Cu: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Bill Paxton
Gen film: crimă, dramă
3-PRADATORDE NOAPTEUn tânăr jurnalist independent ajunge să lucreze în lumea subterană a jurnalismului de investigație criminalistică din Los Angeles.

EXODUS: GODS AND KINGS (Zei şi regi), 3D – perioada 12 – 18 dec, Orele: 17,00;   20,00
Regia: Ridley Scott
Cu: Christian Bale, Sigourney Weaver, Joel Edgerton, Aaron Paul
Gen film: dramă, istoric
4 - exodusRidley Scott ne poartă în vremuri imemoriale, descriind în premiera lunii decembrie exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinţei, sub conducerea lui Moise (Christian Bale). Unul dintre cele mai captivante fragmente ale Bibliei are parte de o nouă ecranizare, cu efecte speciale de ultimă generaţie. Locaţiile de filmare au inclus un arid lanţ muntos din provincia spaniolă Andalusia, studiourile Pinewood din Londra, dar şi deşerturile din Maroc.

YELOW BIRD-  perioada 12 – 14 şi 19 – 21 dec ,Vineri orele 12,30; Sâmbăta şi duminica orele: 10,30 şi 12,30
animaţie 3D

PADDINGTON- perioada 19 – 23 decembrie, Orele: 17,00;   20,00
Regia: Paul King
Cu: Nicole Kidman, Julie Walters, Sally Hawkins,Hugh Bonneville, Ben Whishaw
Gen film: comedie, familie
5 - paddingtonPopularul ursuleţ din Peru, erou al mai multor cărţi pentru copii publicate în Marea Britanie, îşi face apariţia pe marele ecran! Ajuns din junglele îndepărtate în mijlocul Londrei, Paddington speră să-şi găsească în sfârşit un cămin. Chiar când toate speranţele îi păreau năruite, simpaticul urs dă peste familia Brown care îl primeşte în mijlocul ei. Viitorul pare luminos pentru Paddington, dar problemele încep când Millicent (Nicole Kidman), o femeie lipsită de inimă şi împătimită de taxidermie, devine obsedată să-l aibă pe micul Paddington în colecţia sa de animale împăiate…

Parcul central, Str. Independenţei, nr. 20
Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):
8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani
12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani
Nu se efectuează rezervări.
Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.
Informaţii: tel: 0242-312800, site:  www.culturalcl.ro

Manager,
Alina JIPA

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page