Evenimente, Ultimile Știri — septembrie 9, 2019 at 13:52

prof.Director, Rodica Neagu: Avem o școală prestigioasă cu profesori valoroși și copii minunați

by

un discurs emoționant,profesionist,cuprinzător  scurt  și la obiect…într-un cuvânt excepțional!

Dragi elevi,învățători,profesori și părinți,

Simbolic, septembrie devine inevitabil sinonim cu ideea de educație și început de școală.Avem invitați care ne onorează și cărora le mulțumim.

Școala este locul fundamental al devenirii noastre, locul în care ne întâlnim cu ceilalți, depășim propriile individualități și singurătăți, învățând lecția comunicării, a deschiderii spre cei din jur. Școala înseamnă, în egală măsură, cunoaștere, știință, cultură, dar și morală și spiritualitate.

La început de drum, în anul scolar 2018-2019, îmi exprim încrederea în dăruirea și competența învățătorilor și profesorilor, în buna lor credință și puterea de a modela personalități, de a oferi modele de viață și profesie.

Vouă copiilor  vă adresez provocarea competiţiei, a muncii, a disciplinei şi a studiului cu seriozitate. Voi sunteţi sensul existenţei noastre ca părinți, voi sunteţi cei în care ne investim astăzi cu dăruire şi speranţă pentru un mâine pe care îl dorim mai frumos, mai curat.

Impreună, dascăli, copii, părinți, comunitate să ne unim eforturile în folosul celor ce sunt pe drumul cunoașterii,al descoperirilor și formării personalității.

Avem o școală prestigioasă cu profesori valoroși și copii minunați,premisele unor rezultate pe măsură.

” În limitele impuse, cu ceea ce avem , trebuie să încercam să facem singuri ceea ce așteptăm de la alții”

Îmi face o plăcere deosebită  să vă prezint invitații noștri de prezența cărora ne bucurăm:, Președintele CJ Vasile Iliuță Primarul Daniel Drăgulin, Grama Eduard Director la CJ, Inspector Magearu Corinaț

 Succes în noul an școlar!

 prof.Rodica Neagu

Director Școala Gimnazială Carol l Călărași

 

 

Deschidere Sc.7 structură a Scolii Gimnaziale Carol I

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.