De pe la noi, Editoriale — august 1, 2015 at 19:06

În problema Palatului Prefecturii Călărași, unii ziariști molfăie ciunga cu gust de căcat

by

imgg-8

În sfârșit, starea gravă în care se află Palatului Prefecturii Călărași, a stârnit ceva reacții. După cum era de așteptat politicienii călărășeni, aruncă pisica moartă unul în curtea altuia. La rândul lor unii ziariști vizibil complici cu cei responsabili, molfăie ciunga cu gust de căcat, neasumându-și  curajul rostirii adevărului.

Ce au ajuns acum mulți dintre ziariști: Cei mai duri, hiene în căutarea unui hoit cu cât mai puturos Cei mai puțini combativi au devenit „animale de companie“, cuminți și ascultătoare la poruncile stăpânilor.

Adevărul este că începând cu Răducu Filipescu,Marian Dinulescu,Stelian Fuia,Vasile Iliuță,Dan Cristodor și toți politrucii puși în ei pe funcții, în conducerea județului și orașului, nu au pus pe lista de priorități starea celei mai frumoase și importante clădiri de patrimoniu din județul Călărași Palatul Prefecturii.

La fel de responsabili sunt și parlamentarii USL : Iulian Dumitrescu,Liviu Tomoiagă,Dan Motreanu,Nicuale Aurel,Raluca Surdu,Daniel Florea,Vali Steriu. Mai mult chiar și-a pus în slujbă și pe Maria Dragomir ieșită deputat pe listele PP-DD și Vasile Iliuță pe listele PDL.toți au promis că fericesc poporul dacă îi votați.

Nu mai puțin responsabili sunt și Prefectul George Iacob și primarul Daniel Drăgulin.

Prin neglijență ,nepăsare,dezinteres,aroganță și ignoranță Palatul Prefecturii a devenit un monument al neputinței,ca și alte clădiri din Călărași de altfel…Asta în primul rând datorită faptului că lucrărăile de consolidare și restaurare trebuiau făcute de mult timp și apoi datorită neputinței autorităților de a decide și a acționa pentru repunerea în valoare a clădirii…

Palatul Prefecturii Călărași este efigia incompetenței și dezinteresului clasei politice locale de la revoluție încoace.

Încercați să aflați răspunsurile lor la această problemă și veți simți neputința la toți decidenții acum în funcții dar și cei care au fost pe funcții și nu au făcut nimic.

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page