You cannot copy content of this page
Evenimente, Ultimile Știri — iunie 9, 2019 at 13:33

Priviți USR/PLUS și o să înțelegeți ce-i așteaptă pe liberali … alternativă ce se anunță viabilă la PNL și PSD Călărași, la subdezvoltare și înapoierea în municipiul și județul Călărași…

by

 

Priviți USR/PLUS și o să înțelegeți ce-i așteaptă pe liberali. Unor personaje care au sentimentul eternității în politică(Dan Drăgulin spre exemplu dar nu e singurul…) le vor fi contrapuse figuri noi, proaspete, care să semnifice schimbarea. 

Vineri,7 iunie 2019 a fost inaugurat sediul Plus Călărași, situat în strada Prelungirea Bucuresti, nr. 2b, COMPLEX 2, et. 2.Încă din anunțul făcut, Partidul Libertate Unitate și Solidaritate își asumă creșterea unei alternative politice pentru județul Călărași.

Partidul Libertate Unitate și Solidaritate  e prima alternativă ce se anunță viabilă la PSD și PNL Călărași, la subdezvoltarea și înapoierea în municipiul și județul Călărași…

Plus ridică nivelul discursului și responsabilității față de viitorul comunităților și participarea cetățenilor  la acest viitor. Curajul și determinarea,implicarea civică și respectul acordat comunității au adus in prim plan alianța USR/PLUS.

Figuri proaspete,credibile cu un background profesional solid și un discurs public acceptat.

 

Inagurarea sediului este primul pas în construcția instituțională a PLUS la Călărași.

 

Câteva declarații ale membrilor grupului de inițiativă:

 

Bogdan Mihai : PLUS a apărut ca o necesitate a societății, în fața celor care nu au înțeles până acum că rolul și încrederea pe care o prime sc prin votul cetățenilor, trebuie întotdeauna să se afle în slujba acestora. Conceptul de politică pe care îl transpunem în practică cu ajutorul celor care cred în ceea ce facem este unul foarte simplu și presupune doar câteva cuvinte care s-au îndepărtat foarte mult de clasa politică, așa cum o percep oamenii în prezent: decență, onestitate, eficiență. Noi, la Călărași, putem completa foarte mult lista acestor cuvinte. Scopul nostru nu este însă decât să venim cu soluții, la problemele reale pe care le-am identificat și să pregătim alternative viabile la ceea ce am constatat toți de-a lungul timpului. Pentru a putea schimba cu adevărat lucrurile, este important ca cei ce cred că aceste lucruri sunt posibile să acționeze și să încerce să se implice. Dincolo de implicarea civică, necesară în orice societate pentru a determina progres, noi îi invităm să se implice politic, în cadrul unui proiect al cărui drept scop este unul simplu: normalitatea în România.

Rãzvan Clondir: “Inaugurarea sediului Plus Cãlãrași confirmã caracterul de acțiune al membrilor și susținãtorilor noștri, oameni care în foarte scurt timp s-au organizat și au realizat acest obiectiv. Am creat astfel ceea ce ne place sã numim o “platformã de lucru” pentru prezent, un loc unde inițiativele tuturor cãlãrãșenilor pot prinde contur. Plus Cãlãrași salutã efortul membrilor, al delegaților de la alegerile europarlamentare și al tuturor celor care au votat Alianța 2020 USR-PLUS, efort care ne-a plasat pe un foarte motivant loc trei. Suntem în continuare alãturi de cei care “fac”, “ajutã”, “vor”, sunt parte a comunitãții.”

Luminița Bob: Pentru noi nu este doar un sediu, în sensul propriu al cuvântului. Este un loc special unde oameni faini se vor putea întâlni, povesti și planui cum fără hoție să ajungem departe.

Costea Gabriel: Oamenii din județul Călărași au acum o alternativă prin care pot schimba lucrurile. Inaugurarea sediului PLUS reprezintă o etapă prin care dăm oamenilor speranță că lucrurile chiar pot fi normale.

 

A consemnat Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.