Familie, Lifestyle — noiembrie 6, 2013 at 13:27

Priveşte cum doarme el şi vei şti cine este…

by

somn usorDacă doreşti să afli ce fel de tip este partenerul tău, aştepteaptă să adoarmă şi observă-l. Din modul de se comporta când doarme, poţi intui personalitatea şi felul lui de a fi.

1. Are somnul uşor
Omul care deschide ochii la cea mai mică mişcare sau zgomot, adesea se dovedeşte a fi o persoană foarte sensibilă şi atentă la nevoile tale. Totuşi, aceste persoane trăiesc într-o permanentă stare de alertă şi niciodată nu reuşesc să se relaxeze complet… poate fi o persoană timidă şi ca atare poate demonstra dificultăţi în a-şi împărtăşi emoţiile sale şi spaţiul său cu tine… dar, dacă reuşeşti să-i câştigi încrederea vei descoperi o comoară.
Sfat: Îmbrăţişează-l des deoarece are nevoie de sensibilitate şi atenţie, chiar dacă el nu recunoaşte. Între cearşafuri te va răslăti prin implicarea sa, atâta timp cât tu ţii în mână situaţia şi îl laşi să înţeleagă ce îţi place.

somn linistit2.  Doarme liniştit
Cine are un somn adânc şi netulburat  este de obicei o persoană puternică, care lasă problemele afară din inconştient şi care ştie cum să gestioneze tensiunile. Cu femeile, bărbatul de acest tip tinde să aibă relaţii sănătoase în care pune în joc emoţiile, dezvăluind un amant prezent şi atent. Dacă în timpul nopţii, în loc de a căuta contactul fizic cu tine, îmbrăţisează perna, aceasta ar putea însemna că încă nu te consideră  o parte din viaţa lui.
Sfat:  Pentru a înlătura bariera încercaţi să-l liniştiţi cu un gest simplu, de exemplu a-i mângâia mâna şi a a ţine mai apoi într-a ta înainte de a adormi.

3. Se mişcă continuu
În timpul nopţii bărbatul tău se mişcă, se întoarce continuu, ca şi cum ar fi singur în pat? Ar putea fi un semn de om nemulţumit, care nu şi-a găsit împlinirea… Este o situaţie care-l face anxios şi îl constrânge. Cu el ai nevoie o mulţime de răbdare, dacă este o persoană axată pe el însuşi şi luptă pentru a găsi pacea interioară.
Sfat:  Găteşte pentru el, invita-l la cinema, râdeţi şi relaxaţi-vă… Joacă-te cu sexualitatea şi învaţă să faci masaj. Este un om care aspiră să aibă o parteneră grijulie şi cu care să se simtă liniştit, în siguranţă.

4. Nu doarme
Nu închide un ochi şi în miez de noapte se ridică şi dă drumul la televizor? De nu doarmeobicei, cine are o atitudine ca asta, are multe gânduri în capul care nu îi dau pace. Este un om ambiţios şi perfecţionist şi încearcă să dea randament maxim în orice situaţie. Orice lucru este de obicei fantastic, cu excepţia sexului, care lasă de dorit… fie datorită oboselii acumulate şi datorită nevoi de a controla totul.
Sfat: Înarmeazăte cu rabdare si respect de sine… şi ia tu iniţiativa în pat, chiar dacă el pare că nu are chef.

Tags

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page