Evenimente, Ultimile Știri — martie 15, 2014 at 01:25

Primul târg de nunți organizat vreodată la Călăraşi – Târgul de Nunţi Mirese Dunărene

by

Primul târg de nunți organizat vreodată la Călăraşi, se desfășoară zilele acestea , 14-16 martie, sub sloganul Târgul de Nunţi Mirese Dunărene”. Rod al preocupării colegelor noastre Alina Stanciu şi Rodica Zaharia, evenimentul se înscrie în tendinţa generală de aspiraţie spre frumos, spre profesionalism… spre nou.

Targ mirese17

Târgul reunește firme din diverse domenii, acoperind aproximativ toată gama de servicii și produse dedicate organizării nunții. Găsești tot ce ai nevoie în același loc. Într-o singură zi, viitorii miri pot pune la punct toate detaliile nunții lor de vis.

Târgul de Nunţi Mirese Dunărene este susţinut de Primaria Călaraşi și Camera de Comerț Industrie și Agricultură. La deschiderea oficială a târgului au fost prezente numeroase personalităţi ale urbei noastre călărăşene, şi aş menţiona aici pe dl. Primar Daniel Ştefan Drăgulin, dl. Deputat Daniel Florea, directorul Centrului Cultural d-na Alina Jipa, directorul Camerei de Comerț Industrie și Agricultură, d-nul Marian Dragan, d-nul viceprimar Dumbravă Virgil.

În deschidere, organizatoarele acestui eveniment au multumit tuturor celor care le-au ajutat, le-au încurajat şi „le-au suportat în toată această perioadă”…aşa cum spuneau în deschiderea târgului…  le-au mulţumit expozanţilor, vizitatorilor târgului, Primăriei municipiului Călăraşi, Camerei de Comerț Industrie și Agricultură şi nu în ultimul rând pentru mediatizare colegilor din presa locală care le-au fost alături: infoMuntenia.ro, Actualitatea de Calarasi, Radio Voces Campi, ziarul Obiectiv de Calarasi, Jurnalul de Calarasi, Anuntul de Calarasi, Televiziunea Calarasi 1, Kiss FM, Editia,Argument, Focus/mediacalarasi.ro, Observator 24 Ialomita.

Targ mirese18

Târgul a reunit expozanți din aproape toate domeniile ce pot avea tangență cu buna desfășurare a unei nunți, de la magazine sau importatori de rochii, accesorii, realizatori de invitații și mărturii, servicii foto-video și audio, decorațiuni, firme specializate în producția de dulciuri – implicit torturi, servicii de hair style, beauty si make-up, porumbei, efecte pirotehnice, agenţie de turism cu oferte pentru luna de miere și desigur, nelipsitele rochii de mireasă, etc. Tot aici, veți găsi și ofertele unora dintre cele mai importante restaurante din Călăraşi.

Targ mirese2

Am rămas plăcut surprinsă şi am apreciat faptul că toate firmele participante la acest târg oferă bun gust şi rafinament, un standard calitativ ridicat. Am avut marea plăcere să descopăr şi să fotografiez standuri deosebite, elegante şi expozanţi foarte amabili şi zâmbitori.

Targ mirese7

Firmele de catering și decorațiuni s-au întrecut în a-și prezenta viziunea asupra aranjamentelor la masă perfecte. Bunul gust și eleganța au fost la ele acasă, la ordinea zilei.

Targ mirese4

Nu am putut să nu remarc faptul că  în materie de decoraţiuni florale, cei care oferă aceste servicii au  îmbraţişat o mentalitate foarte deschisă şi rafinată… într-un cuvânt, creativitate…  De la flori de nunţa alb şi pasteluri calde pâna la nuanţe moderne, aventuroase şi chiar nuanţe citrice… de fapt  totul este permis ” în ziua cea mare”. Şi aici îmi permit să o felicit pe d-na Mariana Boieru pentru creaţiile superbe, pline de culoare, jucăuşe  şi în acelaşi timp foarte elegante.

Targ mirese50

Şi cum ar fi un moment festiv, precum nunta, fără dulciuri?…  Pot spune că mi-au lăsat o impresie dulce… ochiul surprins plăcut prin aspectul lor şi despre papilele gustative ce să vă spun, au fost în extaz… Merci, Lexi!…  Recomand “Adresa Dulce a lui Lexi”!

Targ mirese41

M-a impresionat deasemene  firmele care oferă servicii specializate pentru artificii. Despre gheaţa carbonică ce să mai spun… creează efecte speciale deosebite atunci când este folosită la prepararea băuturilor sau introdusă în paharele de sampanie, cocktailuri sau în carafele cu vin… va da lichidelor un aspect inedit şi misterios…Recomand, Artificii Călăraşi!

Targ mirese39

Concluzia: Nunta este o experienţă minunată şi unică, fiind şi începutul unei noi vieţi pentru ambii parteneri… este un eveniment care nu se poate repeta şi nu poate fi ratat!… Cu siguranţă, la acest târg şi mirii pretenţioşi vor găsi aici ofertele care să le ofere nunta de vis pe care şi-o doresc. Deci, dacă urmează să vă căsătoriţi sau aveţi vreun  gând în sensul acesta, menţionez ca la un astfel de târg găsiţi tot ce este necesar pentru ziua cea mare.

Acestea fiind spuse, nu îmi rămâne decât să urez “Casă de piatră” viitorilor miri și să le transmit cele mai frumoase gânduri!

Liliana Manea

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page