Evenimente, Ultimile Știri — august 24, 2018 at 01:03

Primul Congres al Reîntregirii Neamului-Iași  25-26 august 2018 

by

Sâmbătă și duminică municipiul Iaşi va deveni capitala tuturor românilor, organizând şi găzduind în Anul Centenar primul Congres al Reîntregirii Neamului, având ca principal subiect Unirea Basarabiei  cu

Primăria Iaşi va găzdui pe 26 august primul Congres al Reîntregirii Neamuluitr

Primăria Iaşi va găzdui pe 26 august primul Congres al Reîntregirii Neamuluihttp://www.unire2018.ro/iasiSursa: TVRMoldova

Publicată de Marea Mobilizare Unionistă pe Sâmbătă, 11 August 2018

Primarul municipiului  Iași, Mihai Chirica, şi-a asumat un rol major şi se află în prim planul activităţilor unioniste.

Consilierii locali din capitala Moldovei au trecut peste orice fel de competiţie politică  şi au dat curs susţinerii primului Congres al Reîntregirii Neamului, primul congres în care toţi cei care au susţinut şi susţin procesul de Unire al României cu Republica Moldova îşi vor face prezenţa.

Voi fi prezent acolo la Invitația Primarului Mihai Chirica și  a  lui George Simion frați în lupta neobosită pentru Unirea Basarabiei cu România.

De altfel, nu este primul eveniment ce are ca principal scop promovarea acestui proiect. Iaşiul a asigurat în timpul Marşului Centenar suport logistic prin menţinerea în permanenţă a unui muzeu mobil dedicat luptei românilor pentru dreptul istoric de a trăi împreună, fie că a fost vorba de Unire, fie că a fost vorba de apărarea gliei strămoşeşti.

Dacă la Bucureşti nimic nu pare a se fi mişcat în această direcţie, la Iaşi nu există zi fără un eveniment dedicat Unirii.

 

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page