Evenimente, Ultimile Știri — decembrie 21, 2015 at 19:17

Primarul din Lehliu Gară ridicat de DNA!

by

 

Iulian Iacomi, primarul oraşului Lehliu Gară, a fost ridicat de DNA. Se pare că acuzaţia  este  de MITĂ!

MitaFost PDL-ist, actual PSD-ist, dar de fapt prieten la cataramă cu PNL-istul Filipescu Răducu – nimeni altul decât preşedintele PNL Călăraşi – Iulian Iacomi a reuşit „performanţa” să piardă alegerile europarlamentare pentru PSD în favoarea prietenului său Răducu Filipescu. Se pare că preţul a fost de circa 68 miliarde lei vechi, pe care Iacomi i-a primit de la „fratele” Filipescu pentru a-şi achita nişte arierate.  Atunci a fost de fapt şi declicul care a făcut ca majoritatea primarilor PNL să fie total nemulţumiţi de faptul că Răducu a dat peste 80% din banii de arierate unui primar de altă culoare. Rezultatele s-au văzut la alegerile prezidenţiale, unde mulţi primari PNL nu au mai „tras”pentru Iohannis şi astfel Ponta a reuşit să facă scor la Călăraşi. De altfel, gurile târgului spun că Iulian Iacomi va candida în 2016 pentru PNL.

Momentan, Iulian Iacomi se află sub control judiciar pentru 60 de zile şi nu mai are dreptul de a exercita funcţia de primar. Noul primar interimar al oraşului Lehliu Gară este viceprimarul şi, totodată, vicepreşedinta PSD,  Ştefania Moga, care mai mult ca sigur va fi şi candidatul PSD pentru un mandat de primar în iunie 2016.

Cine este Moga Ştefania ?

Ştefania Moga, inginer diplomat, la bază având ca profesie contabilitatea, membră PSD din anul 1998, a fost aleasă în anul 2012 consilier local. La propunerea organizaţiei locale PSD, a fost nominalizată pentru funcţia de viceprimar şi validată în unanimitate, în şedinţa Consiliului Local din decembrie 2012. Până atunci a deţinut funcţia de administrator la fabrica de confecţii „Sport Wear” cu capital străin. Loială partidului, „Fănuş”,  cum este alintată de mai toţi prietenii, a ştiut mereu să facă diferenţa dintre bine şi rău, dintre prieten şi duşman, dintre a ajuta şi a lăsa de la sine. Este iubită şi respectată de toată lumea. Şi-a pus viaţa, priceperea, calmul şi bunul simţ în sprijinul aproapelui. Acum se pare că a venit vremea ca „Fănuş” să culeagă roadele muncii ei de o viaţă.

 

By Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page