Editoriale, Politica, Politica locala — iulie 21, 2014 at 21:49

Primarul Daniel Drăgulin flirtează cu Valeriu Steriu

by

Primarul Daniel Drăgulin flirtează cu Valeriu Steriu

Stânga se întăreşte, dreapta bâjbâie

Filipescu singurul politician de dreapta care mai face politică la Călăraşi

deputatul-valeriu-steriu-europa-sta-cu-ochii-pe-un-presedinte-care-spune-nu-va-duceti-la-referendum-200784

Scena politică din Călăraşi moleşită de căldura verii, este înviorată , pe dedesupt, de mişcările vioaie ale  stângii întărită cu oameni de dreapta.

Un comunicat de presă al UNPR, a făcut furori prin menţionarea participării primarului liberal Daniel Drăgulin la reuniunea zonală a UNPR de la Slatina, desfăşurată în weekend. Gestul în fond este unul firesc şi fără mare importanţă după flirtul, în văzul lumii, dintre Daniel Drăgulin şi Valeriu Steriu.

Este adevărat din punct de vedere mediatic şi al imaginii este o “noutate” pentru călărăşeni,din punct de vedere practic nimic nou.

Drăgulin membru PNL ori se joacă cu focul forţând excluderea, ori are o înţelegere cu Filipescu ca să joace acolo până vor veni vremuri mai bune.

În mometul de faţă, bezelele pe care şi le trimit Drăgulin cu Steriu, sunt o politică  foarte corectă pentru Drăgulin, care nu are nevoie de o opoziţie a USD în consiliul municipal. Şi pentru UNPR care are nevoie de argumente în negocierile cu PSD şi de forţa pe care Drăgulin o poate aduce  fie şi numai prin declaraţii.

Dacă vine şi Iliuţă?…upssssssss!!!! iată stânga se întăreşte cu oameni de dreapta

Scenariul este mai intereseant dacă celor doi se aliază Daniel Florea nemulţumit de atitudinea colegilor PSD de la Călăraşi.forta

Ce aţi zice?  Valeriu Steriu  cu 3 deputaţi: Aurel Nicolae,Vasile Iliuţă,Daniel Florea şi Primaru Daniel Drăgulin. Ar avea ceva putere de negociere şi un cuvânt de spus în politica locală?   Valeriu Steriu are în curtea sa pe Nicolae Dragu fost primar liberal şi pe Daniel Drăgulin actual primar liberal…

Sigur  este un scenariu dar dacă?…viitorul nu a fost scris încă.

Filipescu a rămas  singurul politician de dreapta care mai face politică la Călăraşi…Klaus Iohannis  candidatul PNL la prezidenţiale…

Şi asta tocmai în săptămâna în care PSD se pregăteşte cu extraordinara…ca să dea semnalul că e forţă…

Nelu Bălaşa

ca să vezi ce+nseamnă destinul…

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page