Evenimente, Ultimile Știri — septembrie 25, 2014 at 08:42

Primarul Daniel Drăgulin a apărut în conferinţa de presă a UNPR

by

 

IMG_9129

 

motto: Dacă pentru a trăi bine, trebuie să te târăşti, ridică-te şi mori!

Primarul Daniel Drăgulin a declarat  cu ceva  vreme în urmă şi  a încercat să ne convingă şi pe noi că nu-l mai intresează politica şi se retrage din funcţiile de conducere ale PNL pentru a se ocupa de administraţie.

Drăgulin şi-a argumentat decizia subliniind că după  doi ani de mandate a venit vremea să se concentreze mai mult pe chestiunile de administraţie decât pe cele politice.

 Drăgulin nu s-a  hazardat luând o deczie la supărare, aşa cum a încercat să ne prostească pe faţă pe noi ziariştii şi pe cetăţeni(mai grav). Am asistat la o mişcare bine ticluită,într-un context perfect ales,concretizată ulterior în demararea şi/sau finalizare unor proiecte locale mult aşteptate şi trâmbiţate.(câteva rânduri scrise de Octavian Câju pe care le-am ticluit  puţin.)

 Trecerea la noul partid s-a făcut treptat, după ce Daniel Drăgulin a anunţat în această vară că renunţă la funcţiile de conducere din PNL, insistând să convingă opinia publică de faptul că nu va pleca din partid. Odată cu apariţia OUG nr. 55/2014, care permite primarilor să-şi schimbe partidul fără să-şi piardă mandatul, Drăgulin a declarat, din nou, că nici prin cap nu-i trece să plece la alt partid.

 

Între timp, primarul Daniel Drăgulin a trecut la alte gânduri, aşa se face că acesta a emis un comunicat chiar în prima zi a anului şcolar, în care spune că nu poate rămâne un primar independent ori apolitic şi că va anunţa, într-o conferinţă de presă, ce opţiune politică a îmbrăţişat.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Surse care doresc să-şi păstreze anonimatul  ne-au informat că, în seara de 18 septembrie 2014, începând cu ora 18:00, în sala de şedinţe  a consiliului local Călăraşi, primarul Drăgulin  a invitat membrii PNL şi pensionari (masa de manevră a primarului pe care-i  prosteşte cu câte o masă la restaurant de câte ori are ocazia)  şi a încercat să-i racoleze pentru UNPR.

Săgeata lui credincioasă Camelia Croitoru a împărţit adeziuni  şi invitaţii. O adevărată acţiune de partid în primărie. Primarul se ocupă de administraţie şi Camelia Croitoru ale cărei „competenţe”  sunt recunoscute,  a fost menţinută pe post direct de  către competentul Minister al Învăţământului şi se ocupă tot de ce ştie…

Convocarea  a fost făcută în timpul programului de către secretara de la cabinetul primarului.

Nu-i aceasta prosteală pe faţă!!!???

Nu  ştim. Întrebăm?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Miercuri,24 septembrie 2014, Primarul Daniel Drăgulin  a apărut în conferinţa de presă  a UNPR şi şi-a luat angajamente revoluţionare ,inclusiv de a-şi aduce “echipa” din PNL. Drăgulin s-a arătat hotărât  să ne arate el nouă şi la alţii cine este el…

Vom reveni

Nelu Bălaşa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page