De pe la noi, Editoriale — iunie 3, 2013 at 20:34

Primăria pune iar căruța înaintea boilor

by

După ce a bulversat orașul cu gropile pentru modernizarea iluminatului public primăria vine cu o nouă ghidușie. Un anunț al primăriei reluat cu obstinație de media locală (asta în lipsă de știri importante de la primărie)  ne anunță că va fi reluată acțiunea de blocare a autoturismelor parcate neregulamentar.

carul inaintea boilor

Este de bun simț că o decizie de acest fel trebuie aplicată după ce ai rezolvat problema parcărilor și accesului cetățenilor la instituțiile și utilitățile de care au nevoie. Aplicarea unei asemenea măsuri la Călărași în acest moment, arată preocuparea edililor pentru probleme de mica importanță.

Problema este definită greșit…nu parcările neregulamentare sunt o problemă… esențială este problema rezolvării locurilor de parcare și managementul traficului.

Așa cum vechea administrație  a așezat căruța înaintea boilor concesionând serviciul de blocare a roților înainte de a rezolva problema parcărilor și traficului, actuala administrație reia aceiași golănie repunând pe rol contractul de concesiune.

Care  va fi urmarea? Aceiași ca și la precedenta  tentativă….după o periodă în care se va încerca punerea în  aplicare cu nervi , tensiuni și pierderi atât pentru cetățeni cât și pentru primărie, acțiunea se va stige treptat, cei din primărie probabil  sesizând pierderile de imagine , singurile care contează pentru ei. Nu ar fi mai bine să mai gândiți odată și cu banii și energia să rezolvați o parte din problemele locurilor de parcare?

Caricatură și text,
Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page