Comunicate de presă, Ultimile Știri — mai 8, 2013 at 17:54

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI ȘI DIRECȚIA GENERALĂ ANTICORUPȚIE A ÎNCHEIAT UN PROTOCOL DE COLABORARE

by

daniel dragulinDe curând, între Primăria Municipiului Călărași, reprezentată prin primarul municipiului Daniel Ștefan Drăgulin și Ministerul Afacerilor Interne prin Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.), reprezentată prin director general, chestor de poliție dr. Arion-Țigănașu Jănică s-a încheiat un protocol de colaborare ce are ca obiect de reglementare stabilirea modalităților de promovare în fața opiniei publice, prin intermediul Primăriei, a activităților de prevenire și combatere a corupției, desfășurate de D.G.A., precum și informarea angajaților Primăriei în vederea prevenirii săvârșirii faptelor de corupție.

În cadrul colaborării Primăria va asigura tipărirea de afișe, pliante și alte materiale de promovare având ca tematică prevenirea și combaterea corupției, precum și expunerea acestora la sediul său. Distribuirea către cetățeni a materialelor de promovare se va realiza de către Serviciul Județean Anticorupție Călărași și Primăria Municipiului Călărași, în cadrul programelor de relații cu publicul, audiențelor și a altor întâlniri cu caracter public.

D.G.A. va sprijini Primăria prin furnizarea de studii de caz, teme specifice de prevenire a corupției și alte materiale de interes, pentru crearea unui cadru corespunzător informării personalului despre măsurile și procedurile legale aplicabile pentru protecția persoanelor care reclamă sau sesizează fapte de corupție.

R O M Â N I A
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CĂLĂRAŞI
JUDEŢUL CĂLĂRAŞI

foto:mediacalarasi

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page