Comunicate de presă, Ultimile Știri — noiembrie 26, 2014 at 00:11

Primăria Municipiului Călărași organizează concursul ”O, brad … Frumos! ”

by

Primăria Municipiului Călărași, prin Muzeul Municipal Călărași, organizează până pe 14 decembrie a.c. concursul ”O, brad … Frumos! ”. Pentru a participa la acest concurs, doritorii trebuie să realizeze un Pom de Crăciun tradițional sau din diferite materiale, în principal materiale reciclabile.

bradConcursul va cuprinde doua sectiuni:

–         Pomi de Craciun tradiționali – departajarea se va face în funcție de creativitatea împodobirii acestora

–         Pomi de Craciun realizați din materiale neconvenționale – aici decorațiunile pot fi realizate și în sistem hand made

Pomul de Craciun nu va depăși 2 metri înălțime și nu va avea printre decorațiuni lumânări, artificii sau alte obiecte pirotehnice.

Condiții de participare

Concursul este deschis tuturor călărășenilor indiferent de vârstă. Se poate participa individual sau în echipă, iar înscrierea la concurs  se va face până pe 14 decembrie ora 14.00 pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/pages/Muzeul-Municipal-Calarasi   unde se va putea găsi o fișă de înscriere ce va trebui completată.  Lista va fi actualizată în permanență, iar cei cu vârsta sub 18 ani vor fi înscriși de un părinte, tutore sau profesor.

Desfășurare

În 15 și 16 decembrie creațiile vor fi aduse la Muzeul Municipal Călărași pentru a fi aranjate în expoziția ”O,brad … Frumos!”. Jurizarea se va desfășura de-a lungul zilelor de 17 și 18 decembrie de către vizitatorii expoziției. Fiecare vizitator va primi un cartonaș pe care va nota numărul corespunzător pomului care îl va impresiona cel mai mult, cartonaș pe care îl va depune în urna special amenajată. Pomii declarați câștigători (câte unul la fiecare secțiune) vor fi recompensați cu câte un premiu în valoare de 500 lei.

Premiere

Acordarea premiilor se va face pe data de 19 decembrie 2014 ora 13.00.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page