Lifestyle, People-Passion-Performance — noiembrie 6, 2018 at 15:08

Primăria Călărași nu are wi-fi, nici un spațiu public în municipiul Călărași nu are wi-fi . Și atunci de ce  vorbește  Drăgulin despre  Smart City!!!???

by

Primăria Călărași nu are wi-fi, nici un spațiu public în municipiul Călărași nu are wi-fi . Și atunci de ce  vorbește  Drăgulin despre  Smart City!!!???

Municipiul Călărași nu are  un metru de pistă pentru  biciclete. Nu are transport intermodal și/sau alternativ  și atunci de ce  vorbește  Drăgulin despre  mobilitate urbană și  Smart City!!!????

Municipiul Călărași nu are o stație pentru încărcat autovehicule electrice și atunci de ce  vorbește  Drăgulin despre  mobilitate urbană  și  Smart City!!!????

Orașul nostru nu are un sistem de management al traficului  și  aglomerația  sufocă  micul nostru  orășel și atunci de ce  vorbește  Drăgulin despre  mobilitate urbană și  Smart City!!!????

Municipiul Călărași nu are drumuri  corespunzătoare pentru transportul în comun. Nu are parcări ,o gestiune inteligentă a parcărilor  și atunci de ce  vorbește  Drăgulin despre  mobilitate urbană și  Smart City!!!???

In municipiul Călărași colectarea selectivă a gunoiului  aproape că nu există. Și atunci de ce  vorbește  Drăgulin despre  Smart City!!!???

Primăria Călărași nu are preocupări pentru  protecția mediului și atunci de ce  vorbește  Drăgulin despre  Smart City!!!????

Municipiul Călărași nu are un sistem inteligent de supraveghere și management al iluminatului public și atunci de ce  vorbește  Drăgulin despre  Smart City!!!????

Primarul Drăgulin nu vorbește cu cetățenii despre problemele orașului și nu pune în dezbatere problemele majore ale comunității și atunci de ce  vorbește  Drăgulin despre  Smart City!!!???

Primăria Călărași nu are wi-fi,nici un spațiu  public  în municipiul Călărași nu are wi-fi . Și atunci de ce  vorbește  Drăgulin despre  Smart City!!!???

 

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page