Anunţuri, Ultimile Știri — ianuarie 24, 2015 at 18:51

Primăria Călărași: În atenţia solicitanţilor de locuinţă socială

by

primaria calarasiVă invităm până la  data de 23 martie 2015 să vă prezentaţi  la Compartimentul de fond locativ din cadrul Primăriei municipiului Călăraşi, în vederea completării dosarelor cu documente justificative conform  art. 21 din  Norme metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor  Legii locuinței 114/1996,  pentru a se putea începe verificarea, analizarea și întocmirea  listei de priorităţi.

În cazul în care nu completaţi (reînnoiți) dosarele cu documentele solicitate la analiză se va lua în considerare  doar vechimea cererii.

Documentele depuse după această dată vor fi luate în considerare la întocmirea altor liste, cererea (dosarul) rămânând în evidența Compartimentului până la soluționare.

Relații suplimentare puteți obține la Compartimentul de fond locativ din cadrul Primăriei municipiului Călăraşi si pe site-ul http://www.primariacalarasi.ro/index.php/sectiuni/primaria/directia-juridica-si-adm-locala/locuinte-fond-locativ.html     

PREȘEDINTE
COMISIA DE ANALIZĂ A CERERILOR DE LOCUINȚE, 
Marius DULCE

Aducem la cunoștința solicitanților de locuință care nu au mai completat și actualizat dosarele cu o vechime mai mare de 5 ani că acestea vor fi scoase din evidența Compartimentului fond locativ și vor fi depuse în arhiva Primăriei municipiului Călărași.   

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page