Anunţuri, Ultimile Știri — iunie 17, 2013 at 22:27

Prima sesiune de acordare a ajutoarelor de minimis pentru IMM-uri a fost amanata

by

minimisUrmare consultarii mediului de afaceri si a semnalelor sosite din partea acestora cu privire la termenele de emitere si de valabilitate a unor documente anexate Cererii de acord pentru finantare, Ministerul Finantelor Publice anunta modificarea datei de deschidere a primei sesiuni de depunere a Cererilor de Acord pentru finantare in baza H.G. nr. 274/2013 privind instituirea unei scheme de ajutor de minimis pentru sprijinirea investitiilor realizate de intreprinderile mici si mijlocii.
Prima sesiune de depunere se va derula in perioada 16.08.2013 – 31.10.2013, in limita bugetului anual alocat schemei. Cererile de acord pentru finantare, insotite de documentele justificative, conform prevederilor H.G. nr.274/2013 se depun la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice, str. Apolodor nr.17, sectorul 5, Bucuresti, mentionandu-se pe plic: “Unitatea de implementare a schemei de ajutor de minimis”.
Bugetul maxim al schemei de ajutor de minimis este de 400 milioane lei.
Orice informatii referitoare la schema de ajutor de minimis instituita prin H.G. nr.274/2013 se pot obtine in urma transmiterii unei solicitari scrise pe adresa de e-mail: publicinfo@mfinante.ro.

Sursa: Ministerul Finantelor Publice

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page