Evenimente, Ultimile Știri — martie 1, 2019 at 10:50

Prima petrecere de Mărțișor-– Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași

by

Joi 28 februarie la Hanul Fermierilor de la Ivănești  DGASPC – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași în parteneriat cu Consiliul Județean Călărași,într-o atmosferă de sărbătoare și bucurie s-a desfășurat petrecerea de Mărțișor, într-un cadru oferit de familia Mihaela și Vasile Iliuță.

Este prima sărbătoare de acest fel organizată vreodată de DGASPC Călărași  a declarat Gheorghe Drăgănică Director delegat  și am făcut-o cu toată dragostea și recunoștința pentru femeile care sunt dedicate protecției sociale în județul Călărași.Am o apreciere deosebită pentru Dumneavoastră femeile din DAGSP care sunteți  esența și sufletul activității pe care o desfășurăm.

Este un prilej deosebit  să fim atenți la femeile care au în îngrijire și responsabilitate mulți semeni de-ai noștri care au nevoie de ajutor de la instituțiile statului și Consiliul Județean împreună cu Directia Generală de Asistentă Socială si Protectia Copilului Călărași  alocă resurse  importante și depune eforturi în acestă direcție. Am încredre în femeile din acestă instituție și în noul Diretor delegat domnul Gheorghe Drăgănică că vor  îndeplini misiunea lor nobilă. În această zi de sărbătoare îmi îndrept gândurile cu respect și recunoștință pentru Dumneavoastră femeile din DAGSP Călărași și vă asigur de întreaga mea recunoștință, a declarat  Vasile Iliuță –Președintele Consiliului Județean.

A consemnat Nelu Bălașa 

vezi galeria foto ca să știi mai multe

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page