Evenimente, Ultimile Știri — iunie 7, 2013 at 22:32

Prim-vicepreşedintele Sanitas:Ne dorim să creştem calitatea serviciilor medicale, dorim să avem profesionişti în sistem şi dorim să fie bine plătiţi…

by

Astazi, 7 iunie, a avut loc la Călăraşi, o conferinţă de presă, susţinută de prim-vicepreşedintele Sanitas, Marius Sepi, şi vicepreşedintele Iulian Pope, însoţiţi de Valentin Robescu- liderul Uniunii judeţene Sanitas.

sanitas

Principalul scop al intâlnirii, a fost acela de a se întări organizaţiile judeţene Sanitas, discuţiile conducerii federaţiei purtându-se atât cu subprefectul Cornel Coman, cu preşedintele Consiliului Judeţean Răducu Filipescu, cât şi cu membrii de sindicat.

De asemenea, au fost făcute publice o serie de activităţi sindicale pe care federaţia le are în vedere pentru anul acesta, precum si doleanţele sindicatului în ceea ce priveşte reforma în sănătate şi soluţiile pe care acesta le oferă.

sanitas 1

Liderul Uniunii judeţene a Sanitas Valentin Robescu,  a menţionat că principalele nemulţumiri ale membrilor Sanitas din judeţ sunt legate de neacordarea tichetelor de masă,  lipsa echipamentelor, cât şi de neplata orelor suplimentare..

De altfel,  îşi propune ca în următoarea perioadă sa fie dublat numărul de membri la Călăraşi, mentionând că nu toţi angajaţii din spitalele din judeţ sunt membri de sindicat Sanitas.

Prim-vicepreşedintele Sanitas, Marius Sepi a specificat: “Ne dorim să creştem calitatea serviciilor medicale, dorim să avem profesionişti în sistem şi dorim să fie bine plătiţi…

V-o spun în faţă că ne vom bate pentru tot ce înseamnă membru de sindicat Sanitas.”

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page