Dezvoltare durabilă, Economie — iulie 24, 2014 at 16:18

Prezentarea facuta de Victor Ponta. 29 pagini care ne uimesc

by

Premierul Victor Ponta a oferit, se pare, un raspuns la intrebarea“Cum acoperim acest cost?”, adresata de presedintele Traian Basescu in ce priveste sustenabilitatea masurii de reducere a CAS-ului.

victor pontaMaterialul oficial publicat recent starneste in mod cert uimire deoarece ne asteptam la un raport oficial care sa aduca date concrete pentru sustinerea acestei masuri. In schimb, materialul creat si facut public contine 29 pagini care starnesc cel putin uimire.

In primul rand, sa luam aminte la faptul ca documentul este intitulat“Batalia pentru Economie- 12 progrese majore fata de guvernarea Basescu-PDL”.

Potrivit Cursdeguvernare.ro, premierul Victor Ponta a revenit marti, intr-o conferinta de presa pe tema CAS, la sase zile dupa o precedenta tentativa, cu unele precizari legate de calculul de sustenabilitate a masurii de scadere a CAS cu 5 puncte procentuale.

Vedeti mai jos prezentarea facuta de Victor Ponta. Click pentru a rasfoi documentul.

Download (PDF, 2.02MB)

Astfel, anunta aceeasi sursa, se poate concluziona, din prezentarea premierului, ca aceasta masura de reducere a CAS-ului nu numai ca “va compensa singura impactul negativ al masurii initiale, dar va genera si incasari suplimentare la buget”.

De notat ca inainte cu 3 ore de prezentarea publica a argumentatiei continute de documentul politic intitulat “Batalia pentru economie”, precizeaza Cursdeguvernare.ro, premierul a mers la intalnirea cu membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, formata din oameni de afaceri, cu care a discutat proiectul noului Cod fiscal.

Click aici pentru a descarca  “Batalia pentru Economie- 12 progrese majore fata de guvernarea Basescu-PDL”!

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page