De prin lume adunate — mai 12, 2016 at 01:17

Previziunile babei Vanga s-au adeverit în proporţie de 85%

by

Vangelia (care înseamnă în grecește “mesagerul cu vești bune”) s-a născut la Strumiţa (astăzi în Macedonia) și s-a mutat mai apoi în Petrici (Bulgaria). Și-a pierdut vederea în timpul unei furtuni, când avea 12 ani.

vangaFaimoasa bulgăroaică oarbă Vanga, decedată în 1996 la vârsta de 85 de ani, acest Nostradamus din Balcani, a transmis mesajele care se refereau atat la viețile private ale oamenilor cât și la evenimente geo-politice. Conform statisticilor, mai mult de 1 milion de oameni i-au trecut pragul casei în căutarea unui ajutor. Se spune că profeţiile ei s-ar fi adeverit, până în prezent, în proporţie de 85%.

  1. FENOMENUL VANGELIA

Vanga este celebra clarvăzătoare bulgară, al cărei dar s-a manifestat după ce a orbit la vârsta de 12 ani. A făcut afirmații senzaționale despre destinul întregii lumi și la aproape 20 de ani după moartea ei, aceste previziuni continuă să se adeverească!

  1. PREVIZIUNI GROAZNICE AU DEVENIT REALITATE

Pentru cei care nu cred în abilitatea unică a Vangăi, e suficient să își amintească profețiile ei adevărate despre al Doilea Război Mondial, încercarea de a-l ucide pe Indira Gandhi, accidentul submarinului „Kursk”, atacul terorist în Statele Unite, care s-a încheiat cu prăbușirea turnurilor gemene etc. E greu de crezut, dar totul s-a întâmplat exact așa cum a prezis mediumul.dezastre

  1. CRIZE ȘI REVOLUȚII

Ce se întâmplă acum în lumea modernă a fost cunoscut dinainte de clarvăzătoare! De exemplu, ea a avertizat despre valurile revoluționare din Orientul Mijlociu, iar apoi le-am văzut în Siria, Libia, Egipt și Arabia Saudită. Vanga a spus destul de clar că va exista criza financiară globală și iată că azi suntem martorii săi.

  1. RĂZBOIUL DIN UCRAINA

În mod surprinzător, mediumul a avut dreptate și în privința viitorului Ucrainei! Ea a prezis în 1986 că va fi divizată în două părți, ale căror autorități vor aspira către lucruri complet diferite. De asemenea, ea a menționat că vor rezulta un război civil și o criză în țară.

  1. RĂSPÂNDIREA EPIDEMIEI

Să ne amintim, Vanga a prezis un pericol pentru întreaga umanitate venit de la o boală groaznică, ce va deveni o epidemie pentru întreaga planetă?! „Sute de oameni sunt infectați în fiecare minut, iar numărul victimelor va fi greu de contorizat” – a spus ea secolul trecut. Iar în secolul XXI, am aflat despre virusul groaznic Ebola.

  1. BUBUITUL PĂMÂNTULUI

Nu veți crede, dar profeta a spus adevărul și despre numărul mare de dezastre naturale din 2015. Gândiți-vă la cutremurul din Nepal, inundațiile din Tibilisi, căldura anormală din India și Pakistan și multe alte dezastre naturale care au revendicat mii de vieți…cutremur

  1. AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL ESTE INEVITABIL

Deci, ce ne așteaptă în viitorul apropiat? Ce ne-a avertizat clarvăzătoarea? Nimeni nu vrea să creadă aceste cuvinte, dar ea a confirmat că al Treilea Război Mondial este inevitabil pentru omenire. În câteva locuri de pe pământ, se folosesc arme chimice și chiar nucleare. Până în 2025, doar 15% din populația lumii va supraviețui.

  1. POTOPUL NU ESTE UN MIT

Conform marii Vanga, o explozie nucleară va inversa axa Pământului, provocând cataclisme globale și potopirea lumii. Continentul american va suferi în mod special din această cauză. Dar în final, întreaga lume va ajunge sub ape, rămânând la suprafață doar o parte din Europa și Siberia.inundatii

  1. CANCERUL ESTE APROAPE CURABIL

Printre previziunile Vangăi, unele sunt foarte optimiste. De exemplu, o descoperire uimitoare pentru întreaga omenire vor fi medicamentele împotriva cancerului. Asta se va întâmpla până în 2019. „Ziua va veni când cancerul va fi încătușat în «lanțuri de fier»” – a profețit clarvăzătoarea. Oamenii de știință au confirmat că medicamentele anti-cancer vor conține foarte mult fier. Impresionant, nu-i așa?

  1. INVADAREA EUROPEI

Se pare că printre prezicerile Vangăi s-ar afla şi una referitoare la invadarea Europei de către musulmani şi, implicit, despre apariţia şi evoluţia devastatoare a grupării teroriste ISIS. Bătrâna a “văzut” un mare război musulman început odată cu Primăvara Arabă în 2010 şi care se va cuprinde şi Europa în 2016, când bătrânul continent va fi invadat de extremişti musulmani. Aceştia din urmă vor cuceri Europa şi îşi vor stabili capitala la Roma.

Cele mai importante din profeţiile acesteia începând de anul viitor până în 3797

2016: Musulmanii vor invada Europa care va înceta să mai existe aşa cum e în momentul de faţă. Campania de cucerire va dura ani de zile, timp în care va avea loc o mare migraţie iar bătrânul continent va rămâne pustiu.

2028: Oamenii vor ajunge pe Venus, în căutarea de noi surse de energie.

2033: Nivelul apei va creşte iar calotele glaciare se vor topi (lucru care deja se întâmplă).

2043: Transformarea Europei în califat islamic va fi aproape completă. Capitala va fi la Roma. Economia va înflori sub noua orânduire musulmană.

2066: America va încerca să recucerească Roma şi să o redea creştinătăţii.

2076: Comunismul se va întoarce în Europa, dar şi în restul lumii.

2084: Natura va renaşte (nu este prea clar ce anume vrea să spună această profeţie)
2100: Un soare artificial va lumina şi partea întuecată a planetei (încă din 2008, savanţii lucrează la crearea unui soare artificial bazat pe fuziune nucleară)

2130: Cu ajutorul extratereştrilor, omenirea va putea să trăiască în mediul acvatic.

2170: secetă globală majoră.

2187: Erupţiile devastatoare a doi vulcani vor fi oprite.

2201: Temperaturile vor scădea dramatic

2262: Planetele îşi vor modica uşor orbitele Marte va fi ameninţat de o cometă.

2354: Un accident produs la soarele artificial va genera şi mai mult seceta.

2480: Doi sori artificial vor intra în coliziune iar Pământul va rămâne în întuneric.

3005: Un război pe Marte va schimba traiectoria planetei.

3010: O cometă va lovi Luna. Pământul va fi înconjura de un inel de roci şi cenuşă.

3797: Până atunci, tot ce există pe Pământ va pieri. Totuşi civilizaţia umană va fi atât de avansată din punct de vedere tehnologic încât va putea să-şi ia catrafusele şi să se mute într-un alt sistem stelar.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page