Anunţuri, Ultimile Știri — mai 22, 2019 at 14:34

Premierul Dăncilă, primul lider PSD care anunţă că va vota la referendum-”Sunt un susţinător al independenţei justiţiei”

by

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, în timpul unei vizite făcute în judeţul Bacău, că va merge duminică la vot şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum. „Sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei”, a adăugat premierul.

Întrebată, la Bacău, dacă va merge duminică la vot şi dacă va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi pentru referendum, Viorica Dăncilă a răspuns afirmativ.

„Da, voi participa duminică la vot şi voi vota pentru ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, pentru câştigarea demnităţii României, pentru că ştiţi am fost europarlamentar 9 ani de zile, ştiu ce înseamnă lucrul cu instituţiile europene, ştiu cât de important este să avem acolo oameni implicaţi, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente în care să se regăsească şi obiectivele României şi ale românilor”, a spus Dăncilă.

Premierul a adăugat că, în opinia sa, aceste alegeri sunt foarte importante şi trebuie tratate cu multă seriozitate, „pentru că România are nevoie de oameni care să susţină interesele cetăţenilor.

„Iar eu ştiu ce înseamnă acest lucru. Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi ale drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”, a spus Dăncilă.
mediafax.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page