Editoriale — aprilie 26, 2014 at 22:14

prea nefericiti si prea innegurati ca sa mai credem

by

999960_691367094262284_895060683_nCand ni se cere sa spunem ”DA” sau “NU” , sa luam o decizie legata de viitorul nostru, suntem prea obositi ca sa ne mai dam cu parerea…suntem prea dezamagiti ca sa mai credem ca vointa noastra poate cu adevarat sa conteze.
In superbele perioade electorale pe care le traim o data la cativa ani, ni se promite ca prioritatea suntem noi…din nou la moda va fi cuvantul POPOR…poporul alege…poporul voteaza. Ni se cere sa devenim optimisti, sa lasam deoparte suspiciunile, sa intelegem ca nu toti oameni sunt la fel ( adica nu toti politicienii sunt la fel ). Asa o fi. Dar am devenit prea nefericiti si prea innegurati ca sa mai credem.
Nici nu ne revoltam, nici nu ne dam acordul…avem oricum senzatia ca nu mai contam…
Se apropie luna mai. Stampilele ne vor chema ca niste ispite…apoi ne asteapta iarasi libertatea…libertatea de a nu fi bagati in seama, de a uita adevarurile care conteaza…
Dezbaterile electorale vor lua locul serialelor turcesti si ale telenovelelor. Dar e mult mai amuzant sa urmaresti la televizor, in direct, cum se discuta un posibil scenariu al…existentelor noastre !

Luminita Ceausescu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page