Plăcerile vieţii, Seducţie — noiembrie 3, 2015 at 00:12

Poziţii sexuale la birou ca să nu te prindă şeful

by

În ziua de astăzi foarte multe persoane îşi petrec mare parte din viaţă la locul de muncă. Nu e de mirare că unele relaţii se înfiripă şi se destramă în acest spaţiu. Dar ce te faci când ai chef de câteva poziţii sexuale la birou? Noi te învăţăm!

Sexul la locul de muncă este o fantezie devenită realitate pentru unii. Teama că te-ar putea prinde colegii sau şeful e o sursă incredibilă de adrenalină. Trebuie să fii rapid şi eficient. Iată câteva poziţii sexuale la birou, potrivite dacă eşti o persoană de acţiune!

scandal sexualCocostârcul: Una dintre cele mai bune poziţii sexuale la birou

Repede, repede, verificaţi dacă mai e altcineva prin zonă şi treceţi la acţiune. Dacă e pauză de masă, fiţi siguri că ceilalţi sunt înfometaţi. Nu aveţi nevoie de spectatori la show-ul „Poziţii sexuale la birou”. Femeia stă aşezată pe piesa de mobilier, iar bărbatul o penetrează pe la spate. Biroul nu trebuie să fie prea înalt, pentru ca partenerul sprijinit într-un picior să o poată penetra pe femeie cu mai multă uşurinţă.

Fuziune: Considerată una dintre cele mai bune poziţii sexuale la birou

Dacă prima din aceste poziţii sexuale la birou e prea complicată, încercaţi „Fuziune”. E o ipostază extrem de sexy, dar şi profundă, în acelaşi timp, pentru ambii parteneri. Pentru ca satisfacţia să fie maximă puteţi pune pe birou şi un material lucios, astfel încât alunecarea partenerei să fie firească, iar ea să nu se rănească pe spate. Ar fi bine să nu folosiţi dosarele de serviciu pentru asta, întrucât există pericolul să le distrugeţi iremediabil. Şi atunci şeful ar intra la bănuieli.

Nimfa: Sexy şi una dintre cele mai interesante poziţii sexuale la birou

Ce poate fi mai excitant decât o partidă de sex la serviciu cu o colegă de care te simţi atras? Dacă şeful e plecat, puteţi încerca aceste poziţii sexuale la birou la el. Aşa, ca răzbunare… „Nimfa” este perfectă pentru penetrarea profundă, însă e nevoie de foarte multă stabilitate. Din acest motiv femeia trebuie să se sprijine cu unul dintre picioare pe un sertar al biroului.

Turnul Eiffel: Este printre cele mai bune poziţii sexuale la birou

Tânjiţi după o vacanţă la Paris? Ostoiţi-vă dorul cu „Turnul Eiffel”. Asigură orgasme intense, deoarece este stimulat foarte bine punctul G al femeii. Cu atât mai mult în această postură femeia se simte adorată, iar bărbatul se bucură de o privelişte de zile mari. Este o tehnică realizabilă pe birou, în sala de festivităţi sau în sala de şedinţe. Voilà!

Vâslaşii: Într-adevăr, una dintre cele mai interesante poziţii sexuale la birou

Putem spune că este una dintre cele mai erotice poziţii sexuale la birou. Nu trebuie decât să-ţi laşi imaginaţia să zburde, o dată ce ai un birou disponibil şi o colegă de muncă dispusă pentru o partidă de sex. Totul poate fi gata în câteva minute, fix înainte să se întoarcă şeful de la întâlnirea pe care a avut-o.

Sursa: jurnalmm.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page