De prin lume adunate — mai 26, 2013 at 21:16

Povesti istorice interesante legate de sexualitate

by

povestiri despre sexDespre penisuri si preputuri
In Roma antica exista un obicei din a coase un buton pe preput si de a face o incizie in partea cealalata a penisului. In acest fel, penisul era pur si simplu inchis atunci cand nu era utilizat.

Lungimea unui penis in erectie este masurat astfel incat sa putem intinde preputul unui penis moale cat de tare se poate. In general, lungimea depinde in mare masura de nivelul de testosteron din uter in primele 12-14 saptamani de viata. Daca nivelul scade sau nu este consecvent, este posibil ca penisul sa nu se dezvolte la potentialul sau maxim.

In Grecia antica, sportivii obisnuiau sa-si indeplineasca activitatile goi. Acesta era un fapt comun. Dar stiati ca era considerat vulgar daca iesea capul penisului din preput? De aceea, ei legau preputul cu o banda sau o bucata de ata.

In Noua Guinee si in Borneo putem gasi inca unele triburi “salbatice” ce traiesc goi. Numai penisul este ascuns. Ei folosesc tot felul de lucruri pentru a-l feri de vazul altora – recipiente din plastic, tuburi de pasta de dinti, cutii si chiar mainile si picioarele de la papusile din plastic.

Triburile evreiesti vechi au venerat destul de mult penisul si abilitatile sale procreatoare. Cand promiteau ceva, ei depuneau juramant pe penisul lor. “Imi voi tine promisiunea. Jur pe penisul meu!

In “Cartea lui Enoh”, o carte non-canonica biblica, este scris ca primii bipezi care au existat pe Pamant aveau penisuri uriase.

Personalitati istorice obraznice
Papa Alexandru a VI-lea a gazduit mai multe orgii. Detaliile arata ca el a invitat o data cinci prostituate pentru a “servi” un grup de barbati. Barbatul care rezista cel mai mult primea o recompensa speciala din partea papei.

Sora lui Napoleon Bonaparte, Pauline, era o nimfomana insatiabila si ii placeau in special penisurile mari. Atat de mult s-a bucurat de “dotarea” italianului Nicolas Phillipppe August de Forbin, incat a suferit un prolaps vaginal.

Barbat cu 3 picioare si 2 penisuri

Un cubanez pe nume Jean dos Santos Baptisto s-a nascut cu doua penisuri deplin functionale. S-a scris ca era obsedat de o pasiune neobisnuita. Vederea unei femei era suficient sa-l faca excitat. El isi folosea ambele penisuri. Cand termina cu unul, continua cu celalalt.

In secolul 17, unii oameni credeau ca roscatele au fost concepute in timpul ciclului menstrual si culoarea parului lor reflecta perversiunea sexuala a parintilor, care nu se puteau abtine de la sex nici macar in timpul menstruatiei.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page