De pe la noi, Editoriale — aprilie 20, 2014 at 03:02

Poți închide adevărul și lumina într-un mormânt, dar ele nu vor rămâne acolo!

by

jesus-de-nazareth-tv-03-gIubirea, credinţa şi iertarea, bunătate în gând, împăcarea si regăsirea înţelepciunii, încrederea , lumina şi speranţa, ne încearcă în aceste momente.

Ochii plini de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire ne înnoieşte  viaţa.  Bucuria, pacea ne încearcă şi regăsim dragostea! Un curcubeu vine  la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare!

Iisus a venit pe lume pentru a ne dărui viata, astfel încât fiecare dintre noi să se bucure de clipele de trăire de pe pământ şi de veşnicia din  ceruri.

Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimia ta , şi să-ţi  lumineze viaţa,să-ţi  aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet.

Cel ce a biruit moartea s-a jerfit penrtu ca pilda lui să ne fie învăţătură.Iisus a înfruntat judecata nedreaptă a oamenilor, S-a făcut purtător de trup, pentru ca omul sa poată deveni purtător de duh. Am simţit asta! 

Două lumânări, una se vede în cealaltă, tot că se întâmplă cu cel care primești înlăuntrul Tău pe Domnul Iisus.

In noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună HRISTOS A INVIAT! Paşte fericit!

Tu esti  o persoană  minunată  si inteligentă, sunt  mulţumit că faci parte din viaţa mea,Prieten Drag!

Cu aleasă  consideraţie şi prietenie

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page