Politica, Politica naţională — mai 24, 2013 at 10:30

Ponta: Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu este un “diversionist de meserie care se ocupă cu spart alianţe şi băgat strâmbe”

by

rosca stanescuSenatorul PNL Sorin Roşca Stănescu este un “diversionist de meserie care se ocupă cu spart alianţe şi băgat strâmbe”, care i-a tranzacţionat pe toţi şi care îl va tranzacţiona şi pe liderul PNL Crin Antonescu la un moment dat, a afirmat preşedintele PSD, premierul Victor Ponta.

“Supărarea cu Roşca Stănescu nu a fost o simplă supărare de moment. El nu este un simplu senator, e un diversionist de meserie, cu asta se ocupă, cu spart alianţe şi cu băgat strâmbe. Şi o face bine, cu talent. Cred că a fost cu toţi şi pe rând i-a tranzacţionat pe toţi, iar părerea mea este că îl va tranzacţiona şi pe Antonescu la un moment dat, dar asta e problema lor deja”, a spus Ponta la postul B1 TV.

Premierul Victor Ponta a declarat  joi, că va discuta  sâmbătă cu preşedintele PNL  Crin Antonescu, despre rezolvarea problemelor din USL, menţionând că soluţiile cele mai bune vor fi găsite şi menţionând, pe de altă parte, că până acum nu a considerat că este cazul de remanieri în Guvern.

El a afirmat anterior că protocolul USL trebuie rediscutat în urma situaţiilor noi şi tensionate apărute după criticile repetate la adresa sa formulate de către senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu, deoarece este nevoie de negocierea unor mecanisme de întărire a solidarităţii.

Ponta spune că nu a mai cerut retragerea lui Stănescu, deoarece sunt semnale că USL poate rezista

Preşedintele PSD, Victor Ponta, afirmă că este nemulţumit în continuare de faptul că liberalii “s-au făcut că îl sancţionează” pe Sorin Roşca Stănescu, dar că nici el nu a mai insistat pentru ca acestuia să îi fie retras statutul de senator PNL, deoarece a primit semnale că USL poate rezista.

Întrebat la postul B1 TV dacă a făcut un pas înapoi după ce a declarat iniţial că, dacă Stănescu rămâne senator PNL, atunci înseamnă că acordul USL nu se mai respectă, Ponta a afirmat că a rămas “pe loc”, în sensul că nu a mai făcut un pas înainte.

“Am rămas pe loc, pentru că realmente, cel puţin din semnalele pe care le-am primit de la colegii liberali, putem să găsim căile prin care să mergem mai departe în formula USL”, a explicat liderul PSD.

El a adăugat însă că este nemulţumit în continuare de faptul că liberalii “s-au făcut că îl sancţionează” pe Sorin Roşca Stănescu şi a insistat că este nevoie să fie stabilite reguli clare de solidaritate în interiorul USL, pentru a nu declanşa certuri înaintea alegerilor europarlamentare.

“Vor veni alegerile europarlamentare şi, dacă dăm drumul la ceartă, nu o va mai opri nimeni: va fi cineva supărat la Satu Mare, altcineva la Constanţa, altul la Botoşani, şi dacă nu facem nişte reguli clare, ca în 2012, o să fie foarte greu”, a arătat Ponta.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat, joi, că va discuta, sâmbătă, cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, despre rezolvarea problemelor din USL, menţionând că soluţiile cele mai bune vor fi găsite şi menţionând, pe de altă parte, că până acum nu a considerat că este cazul de remanieri în Guvern.

El a afirmat anterior că protocolul USL trebuie rediscutat în urma situaţiilor noi şi tensionate apărute după criticile repetate la adresa sa formulate de către senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu, deoarece este nevoie de negocierea unor mecanisme de întărire a solidarităţii.

Sursa:mediafax

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page