Politica, Politica locala — martie 31, 2014 at 00:09

Ponta cu Putin, Blaga cu Daul, PDL cu Europa, 30 martie 2014

by

Cu ocazia lansarii candidatilor europarlamentari ai PDL, in prezenta fostului premier moldovean Vlad Filat si a liderului PPE Joseph Daul, am deconspirat inca un adevar: Ponta cu Putin, Blaga cu Daul. PSD cu infractorii si PDL cu europenii.

vassDe 7 ani suntem în UE. Totul a fost posibil pentru că cei mai buni 5 miniștri ai PDL – Blaga, Macovei, Barbu, Boagiu și Flutur – au ridicat stegulețele roșii pe interne, justiție, mediu și agricultură si ne-am integrat in Europa. Azi avem nevoie, mai mult ca oricând, de Unitate și Forță românească de Dreapta pentru respectarea valorilor europene.

PDL transmite azi un puternic mesaj politic de dreapta pro-european și anti-corupție. Europa nu e doar o alternativă logică la naționalism, ci e o idee, un suflet European. Europa începe cu tine, cu fiecare dintre cei care ne asculta acum, iar PDL este singurul partid cu adevarat pro-european, pro-vestic.
Soția Daciana e cea mai mica problemă a listei PSD și PC. Pe cine trimit PSD și PC, pitiți sub sigla USD, în PE, bătându-se cu pumnul în piept că România trebuie să fie mai bine reprezentata la Bruxelles? O privire pe lista ne lămurește – pe protejații lui Iliescu, Năstase, Vanghelie și Voiculescu!

Acestia sunt politicienii care, potrivit lui Ponta, ar trebui să ne facă cinste: pupilii comunismului cu față umană si ai pușcăriașului Năstase; un fost ministru și parlamentar garantat de Vanghelie și găsit în conflict de interese; un alt fost ministru din fabrica de cadre a lui Voiculescu care speră că în PE nu va observa nimeni că este certată rău cu gramatica limbii române. „Noi nu favorizam corupția, nu există și nu va exista superimunitate în fața legii”, mințea cu nerușinare un alt candidat de frunte al PSD, Catalin Ivan.
Sarcina lui și a celorlalți pesediști și peciști la Bruxelles e clară – să apere gașca de mafioți din care fac parte și care a dovedit cu fapte că este în conflict cu legile așa cum sunt ele înțelese în Europa!

Calomnia este singura lor arma, supărați că UE a îmbrățișat inițiativa Monicăi Macovei privind confiscarea averilor ilicite și că oficialii europeni țin cu statul de drept. Supărați că UE a îmbrățișat inițiativa lui Theodor Stolojan privind lupta cu evaziunea fiscala în următorii 7 ani în Europa.
Trebuie să spunem lucrurilor pe nume – PSD și PC au nevoie de cât mai multe voturi – și nu se vor da în lături de la nimic pentru a le obține – pentru ca are nevoie de cât mai multe trompete la Bruxelles! Are nevoie de cât mai mulți tovarăși și tovarășe de nădejde care să împroaște cu noroi din solidaritate cu clica celor care cred, în cel mai pur stil comunist, că membrii de partid nu pot fi judecați fără acordul partidului. PDL nu crede asta ți am demonstrat-o.

Adevărul este că peste tot pe unde conduc socialiștii în Europa e dezastru. Promit ajutoare și asistență socială, dar rezultatul este mereu șomajul, datoria mai mare a țării și taxe mărite. Economiile puternice sunt conduse de liderii europeni ai PPE. Este și cazul concret al Germaniei, în persoana cancelarului Angela Merkel. La fel cum buna guvernare locală în România se vede în orașele puternice conduse de gospodarii de dreapta ai PDL, precum Alba, Arad, Cluj sau Brașov.

Să nu vă surprindă că cererile europenilor sunt identice cu cele ale românilor. Să-i ascultăm atenți. Cu toții spun același lucru: Nu-mi luați viitorul! Nu-mi luați locul de muncă! Viața continuă să fie dură. Speranța noilor generații, a IMM-urilor trebuie readusă de partidele de centru-dreapta.

Alături de PPE, PDL a fost partidul responsabilității și trebuie să fim mândri de asta. Am luat deciziile grele care au contat și care au făcut diferența între faliment și creștere economică.

Adevărul este că nu putem câștiga alegerile care urmează prin realizarile trecutului. Avem nevoie de soluții noi pentru creștere economică și locuri de munca în viitor. Le avem: taxe mai mici, investiții, educație și birocrație mai puțină – toate pentru a avea locuri de muncă de calitate și mai multe. Locul de muncă dă demnitate românilor, nu asistența socială captivă a partidelor de stânga. Avem strategii ambițioase favorabile creării de noi locuri de muncă printr-un număr mic de obiective clar definite, prin competitivitate, nu prin populisme și promisiuni mincinoase.

Competitivitatea este cea care poate aduce noi locuri de muncă în România. Cu stânga, cu PSD pierdem zi de zi aceasta oportunitate. Demagogii și populiștii nu au voie sa câștige următoarele alegeri.

Cred în valorile noastre. Cred că putem propune noi orizonturi românilor. Cred în fiecare dintre dumneavoastră. În abilitățile noastre de a-i face pe oameni să creada că PDL-ului îi pasă de oameni. Vorbim despre rigoare, dar și despre solidaritate deopotriva. Unitatea dintre muncă și solidaritate va învinge. Nu văd o altă construcție politică care să poată duce la crearea de noi locuri de muncă și care să iubească mai mult Europa unită, decât PPE și în România, PDL.

Victorie PDL! Am grija de tine! Tu esti viitorul meu!

[wzslider autoplay=”true”]

sursa: andreeavass.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page