Editoriale — mai 7, 2013 at 10:33

Pomii sunt tăiați și iarba domnește!

by

Pomii sunt tăiați și iarba domnește3           Fie că suntem adolescenți, adulți ori vârstnici toți adorăm plimbările! Așadar, odată cu vremea călduroasă au venit și serile în care preferăm să luăm puțin aer prin parcurile centrale decât să stăm închiși între cei patru pereți ai camerei.

Da, preferăm parcurile pentru că totuși sunt mai plăcute decât străzile orașului în sine care se pare că sunt goale de o bună perioadă și fără pic de umbră de când soarele și-a făcut loc. Copacii au fost decapitați (mai bine zis ciuntiți) astfel făcând mai vizbile gropile voluminoase pe care le deținem încă de la intrarea din acest micuț Paris. Acest gest se pare că pe noi, locuitorii acestui orășel, ne-a determinat să  facem plimbările în cele două mari parcuri pe care le deținem. O mișcare destul de inteligentă, însă nu pot spune asta și atunci când intru în parc. Dacă pe strazile principale cineva a avut grijă ca pomii să dispară se pare că în parcuri a ales sa fie îngropați de iarbă. Poate crește iarba și nu se mai văd pomii, nu? În scurt timp ne putem mândri cu o junglă aici la Călărași pentru că aici pomii sunt tăiați însă iarba domnește!

Pomii sunt tăiați și iarba domnește

Pomii sunt tăiați și iarba domnește1          Dacă până acum am vorbit despre Parcul Dumbrava mă încumet să zic și câte ceva despre Parcul Central cu care la fel de bine nu ne putem lăuda. Aici vorbesc despre intrarea de lângă Spitalul Județean care este puțin cam înspăimântătoare la prima vedere. Parcul Dumbrava de bine de rău ne oferea o bancă pe care să stăm cu plăcere însă aici am putea mai de grabă să ne luăm o pătură și să ne facem comozi. Dacă stăm pe bancă probabil e ca și cum am sta pe iarbă. Însă pe lângă acest detaliu mai puțin important cu care am putea să ne obișnuim destul de repede mai avem și un bonus. Exact, un bonus extraordinar mai exact o companie plăcută în caz că suntem singuri. Țânțarii vor fi alături de noi la fiecare pas și ne vor face plimbarea mult mai plăcută. În cazul în care nu ne face plăcere compania lor noi avem tot timpul din lume pentru a aștepta primirea unor loțiuni de corp împotriva țânțarilor. Gratuite, bineînțeles!

Pomii sunt tăiați și iarba domnește2

Acestea sunt micile aspecte care ne fac viața mai frumoasă aici, în acest mic Paris. Nici nu ne închipuim cum ar fi fără ele, căci de fapt niciodată nu au fost lipsite.

Așadar acesta este noul design la Călărași. Sperăm doar să ne acomodăm cu el căci la schimbări nu ne mai gândim. Am văzut tot ce se poate…

Florentina Ivan

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page