Evenimente — mai 8, 2013 at 14:53

Polul de Creștere Ploieşti a primit finanțare pentru două noi proiecte!

by

Polul de Creștere Ploieşti a primit finanțare pentru două noi proiecte! Contractele s-au semnat astăzi la București de către Vicepremierul Liviu Dragnea, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat şi reprezentanta municipiului Ploiești, doamna Anca Agapie.

Polul de Creștere Ploieşti a primit finanțare pentru două noi proiecte

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii ADR Sud Muntenia, per total regiune au fost depuse, până la data de 1 aprilie 2013, 889 de proiecte, prin care se solicită finanţare nerambursabilă prin Regio (Programul Operaţional Regional), Planul Integrat de Dezvoltare Urbană pentru Polul de Dezvoltare (PIDU) – Municipiul Piteşti, Polul de Creştere Ploieşti şi Planuri Integrate de Dezvoltare Urbană pentru 12 centre urbane. Până la începutul lunii aprilie, au fost semnate 487 de contracte de finanţare (dintre care 33 au fost reziliate), cu o valoare nerambursabilă solicitată de trei miliarde de lei.

Valoarea totală a proiectelor cu contracte semnate pe Polul de Creştere Ploieşti se ridică la 552,2 milioane de lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 410,8 milioane de lei.

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page