Comunicate de presă, Ultimile Știri — octombrie 11, 2014 at 12:40

Poliţiştii din Ialomiţa au efectuat percheziţii şi au reţinut 6 persoane pentru contrabandă cu ţigări

by

Poliţiştii din Ialomiţa au ridicat peste 60.000 de ţigări, 12.500 de lei şi 580 de euro, în urma a 6 percheziţii efectuate în municipiile Slobozia şi Galaţi, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. Șase persoane au fost reținute.

politiaLa data de 10 octombrie a.c., peste 50 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Slobozia şi Galaţi, la locuinţele a şase persoane bănuite de comiterea infracțiunii de colectare, deţinere, transport, depozitare şi vânzare a bunurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin contrabandă, respectiv ţigări de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina.

Prin activitatea infracțională ar fi fost cauzat un prejudiciu de peste 36.000 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 61.480 de ţigări, 12.500 de lei şi 580 de euro.

La sediul I.P.J. Ialomiţa au fost conduse pentru audieri 6 persoane, care au fost reţinute pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.

Cei în cauză au fost prezentaţi Judecătoriei Slobozia, care a emis pe numele unei persoane mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar faţă de alte 3 a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

La activități au participat şi luptători de acţiuni speciale de la I.P.J. Galaţi.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page